Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος: Στην ανώτατη κατηγορία Προπονητικής του Παγκρατίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 12:59 Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος: Στην ανώτατη κατηγορία Προπονητικής του Παγκρατίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος  αποτελεί τον πρώτο προπονητή Παγκρατίου αθλήματος που προήχθη στην ανώτατη κατηγορία προπονητικής, αυτή του Α' επιπέδου στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας!

Ως παγκόσμιος πρωταθλητής παρακολούθησε την σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  και αναβαθμίστηκε στο ανώτατο επίπεδο!

Στη σχολή του Υπουργείου Αθλητισμού και της ΓΓΑ συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι και Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές από όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο παγκράτιο άθλημα και προπονητής του συλλόγου "ΤΙΤΑΝΕΣ" στα Καμένα Βούρλα που είδη έχει καταφέρει να είναι ο πρωταθλητής σύλλογος στην Ελλάδα στο Παγκράτιο!

Δείτε τη σχετική απόφαση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση