MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

ΠΑΣ Λαμία: Φιλική «τεσσάρα» στην Ολλανδία από την Γκρόνιγκεν

ΠΑΣ Λαμία: Φιλική «τεσσάρα» στην Ολλανδία από την Γκρόνιγκεν

Το έχασε στο πρώτο μέρος…

Σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη η έμπειρη Γκρόνιγκεν επικράτησε 4-1 του ΠΑΣ Λαμία στο πρώτο φιλικό που έδωσε η Φθιωτική ομάδα στην Ολλανδία στο πλαίσιο της βασικής της προετοιμασίας.

Το βαρύ σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος όταν και οι αντίπαλοι της Λαμίας πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο 2’ με τον Χόβε και στο 15’ με τον Σρέντερς. Ο τελευταίος έκανε το 3-0 στο 28’, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε πάλι στο πρώτο - καταστροφικό - ημίχρονο με πέναλτυ του Μπακούνα.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν στην επανάληψη, όταν και οι αντίπαλοι προχώρησαν σε αλλαγές, ωστόσο το μόνο που πέτυχε η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 55’ με τον Φουρτάδο. Να σημειωθεί ότι στο 47’ η Λαμία είχε δοκάρι με τον Αθανασακόπουλο.

ΠΑΣ Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Raton (60’ Σουρδής), Τερεζίου (46’ Σαραμαντάς), Andrade (60’ Νικολόπουλος), Γυφτομήτρος, Κορνέζος (60’ Καψάλης), Ντεντάκης (46’ Αθανασακόπουλος), Nunez (46’ Γιαννούτσος), Mekic (60’ Μαργαρίτης), Lake (60’ Δοϊρανλής), Σιμόνι (46’ Βλαχομήτρος), Τσιάκας (46’ Furtado).