Λαμία: Μία μεγάλη μπασκετική γιορτή στο McKissic Street Ball Party (BINTEO - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 11:38 Λαμία: Μία μεγάλη μπασκετική γιορτή στο McKissic Street Ball Party (BINTEO - ΦΩΤΟ)

Η πλατεία Πάρκου χθες μετατράπηκε σε κέντρο αθλητικής και ψυχαγωγικής δράσης, καθώς ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον αστέρα του Ολυμπιακού, Shaquielle McKissic και μια ομάδα ταλαντούχων αθλητών διοργάνωσε μια μοναδική αθλητική εκδήλωση.

Μικροί και μεγάλοι, λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο, βρέθηκαν σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή στην πόλη μας.

Πάσες, μουσική, "μεγάλα" καλάθια, ρυθμός και χειροκροτήματα πλημμύρισαν την Πλατεία Πάρκου.

Τα παιδιά στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν από τον Shaquielle McKissic υπέροχα βραβεία μέσω διασκεδαστικών παιχνιδιών ενώ επιπλέον, μερικοί τυχεροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο γήπεδο με τον αστέρα του Ολυμπιακού!

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:00 με μια «προθέρμανση» στο Juice Lab, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Shaquielle McKissic, τον ταλαντούχο αργεντινό μπασκετμπολίστα Luca Vildoza, την ελληνίδα διεθνή μπασκετμπολίστρια Ελεάννα Χριστινάκη, τον ανερχόμενο μπασκετμπολίστα Σωτήρη Οικονομόπουλο, καθώς και τον κορυφαίο Έλληνα παρκουρίστα Δημήτρη Κυρσανίδη. Την παρέα συμπλήρωναν ο γνωστός καλλιτέχνης των δρόμων Robin Juanta και η Beril McKissic.

Από νωρίς, ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στην πλατεία Πάρκου, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που προμήνυε την όμορφη βραδιά που θα ακολουθούσε.

Δείτε βίντεο:

 

Μπάσκετ και Δραστηριότητες για Όλους

 

Η κύρια εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:30, με το γήπεδο 3on3 να κλέβει τις εντυπώσεις. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια και να δοκιμάσουν τις μπασκετικές τους ικανότητες. Μερικοί τυχεροί μάλιστα έπαιξαν στο γήπεδο μαζί με τον Shaq και τον Luca Vildoza, ζώντας μια μοναδική εμπειρία.

Ο Shaquielle McKissic, με το γνωστό του χαμόγελο και τη θετική του ενέργεια, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Η παρουσία του γέμισε τους μικρούς φίλους του μπάσκετ με ενθουσιασμό, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα σε φανέλες, μπάλες μπάσκετ και άλλα προσωπικά αντικείμενα των παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες:

 

mackisic-street-basketball-1

mackisic-street-basketball-2

mackisic-street-basketball-3

mackisic-street-basketball-4

mackisic-street-basketball-5

mackisic-street-basketball-6

mackisic-street-basketball-7

mackisic-street-basketball-8

mackisic-street-basketball-11

mackisic-street-basketball-12

mackisic-street-basketball-14

mackisic-street-basketball-15

mackisic-street-basketball-16

mackisic-street-basketball-17

mackisic-street-basketball-18

mackisic-street-basketball-19

mackisic-street-basketball-20

mackisic-street-basketball-21

mackisic-street-basketball-22

mackisic-street-basketball-23

mackisic-street-basketball-24

mackisic-street-basketball-25

mackisic-street-basketball-26

mackisic-street-basketball-27

mackisic-street-basketball-28

mackisic-street-basketball-29

mackisic-street-basketball-31

mackisic-street-basketball-32

mackisic-street-basketball-33

mackisic-street-basketball-36

mackisic-street-basketball-37

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση