Η αποστολή της Λαμίας για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 09:47 Η αποστολή της Λαμίας για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό

Επιστρέφουν Νούνιες, Ραντόνια και ο τιμωρημένος Γκουιντό…

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης την Παρασκευή 30/08 η προετοιμασία της ομάδας της Λαμίας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθ. Διάκος» το Σάββατο 31/8 στις 19:30’.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς επιστρέφουν, τόσο ο τραυματίας Νούνιες, όσο και ο τιμωρημένος Γκοιιντό αλλά και ο Ραντόνια που λόγω δανεισμού δεν ήταν στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ. Επιπλέον εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αποστολή ο Βιτλής που αντιμετώπιζε κάποιον τραυματισμό.

Εκτός έμειναν οι νεαροί Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης και Τσιάκας, αλλά και ο Τερεζίου που αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά στην Opap Arena. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Λέικ, που είχε συμμετοχή σε όλα τα φιλικά, στα δύο ως βασικός.

Η αποστολή για το ματς με τους ερυθρόλευκους, αποτελείται από 21 άτομα, εκ των οποίων λογικά θα μείνει εκτός ένας από τους τρεις τερματοφύλακες. Αναλυτικά:

Raton, Kostic, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Andrade, Sandberg, Ring, Βιτλής, Radonja, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Nunez, Mekic, Bykov, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Guindo, Furtado, Βλαχομήτρος,  Σιμόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση