Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στην Αμφίκλεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 10:40 Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στην Αμφίκλεια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που συμμετείχε ο Γ.Σ. Αμφίκλειας "Παρνασσός" και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αμφίκλεια.

Ακολουθεί το μήνυμα της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασίας Στιβακτή:

«Η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον πλησίον ήταν το κίνητρο και ο ευγενής σκοπός του Φιλανθρωπικού Αγώνα Ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Γ.Σ. Αμφίκλειας "Παρνασσός" και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Δημοτικό Γήπεδο Αμφίκλειας. 

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2, αφήνοντας θεατές και ομάδες ικανοποιημένους, ενώ τα έσοδά του θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου. 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Πρωτοπρεσβύτερος π. Διομήδης Παναγιωτόπουλος, ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ανθυποπλοίαρχος ΠΝ κ. Ευάγγελος Κόκκινος, εκλεκτοί αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της Μονάδας Καυσίμων Μοδίου και της Ε.Σ.Δ.Ε. Αταλάντης, ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας κ. Χρήστος Τσιάμης, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής και δημότες, που ήρθαν να ενισχύσουν τη συλλογική αυτή προσπάθεια. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

Θερμές ευχαριστίες, όμως, οφείλουμε και στις δύο ομάδες, τους παίκτες και τους προπονητές τους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και εκτός από μαθήματα ποδοσφαίρου, μας δίδαξαν μαθήματα ανιδιοτέλειας και προσφοράς. Προς ένδειξη ευγνωμοσύνης, μάλιστα, ανταλλάξαμε αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες. 

Ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον Πρόεδρο του Γ.Σ. Αμφίκλειας "Παρνασσός" κ. Κωνσταντίνο Ζυγούρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα.

Η αξία της ανθρώπινης αλληλεγγύης είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ας φροντίσουμε όλοι μας να τη διαφυλάξουμε!»

Ακολουθεί η σύνθεση της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων:

1. Ηλιόπουλος Λάζαρος

2. Κατεμής Βασίλης

3. Αβράτογλου Γιάννης

19. Ανδρέου Γιάννης

7. Κορονιώτης Γιάννης

6. Μάναλης Σταύρος (C)

4. Κιούσης Μιχάλης

8. Δρίτσας Ιερόθεος

9. Γκολφινόπουλος Χρήστος

10. Βρυτσάς Χρήστος

5. Λεωνιδόπουλος Θανάσης

--------------------------------------------

23. Φιλίππη Άγγελος

21. Θώμος Κώστας

15. Αδαμόπουλος Παντελής

16. Γιαννόπουλος Χρήστος

20. Δρόσος Σώζων

14. Λερούτσος Νίκος

22. Στεφανής Θωμάς

11. Τζανόγλου Δημήτρης

Υπεύθυνος ΓΕΕΘΑ / ΑΣΑΕΔ: Ανθυποπλοίαρχος ΠΝ κ. Κόκκινος Βαγγέλης

Προπονητές:

κ. Παχατουρίδης Θεόδωρος

κ. Ζαλαώρας Γιάννης, Σημαιοφόρος Λ.Σ.  (προπονητής τερματοφυλάκων)

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση