Άρχισαν οι εγγραφές για το 10ο Lamia Night Run 2024

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 09:08 Άρχισαν οι εγγραφές για το 10ο Lamia Night Run 2024

Με τρεις αγώνες δρόμου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 8:00' το βράδυ!

Με κεντρικό και διαχρονικό σύνθημα ότι “Δεν είναι μόνο ένας αγώνας” για την πόλη μας, αλλά ούτε και για το δρομικό κίνημα όλης της Ελλάδας, ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 10ο στη σειρά Lamia Night Run 2024, που περιλαμβάνει αγώνα 10.000μ., αγώνα δρόμου 5.000μ. και αγώνα δρόμου 500μ. για παιδιά ΑμεΑ.

Με μεγάλη και απροσδόκητη κίνηση, ξεκίνησαν οι εγγραφές στο link της διοργάνωσης https://event.athletopia.com/lamia-night-and-run-2024?step=1 και πολύ γρήγορα αναμένεται να κλείσουν οι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες θέσεις, που υπάρχουν για τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024, με αφετηρία και τερματισμό στη πλατεία Πάρκου και ώρα έναρξης 20:00.

Σε κάθε συμμετέχοντας θα δοθούν:

  • Αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης
  • Τεχνικό T-Shirt
  • Αριθμός εγγραφής (Bib).
  • Chip χρονομέτρησης.
  • Δώρα χορηγών.
  • Νερό – Ισοτονικό υγρό στη διαδρομή ή κατά τη λήξη του αγώνα.

Η διοργάνωση αποτελεί μια γιορτή για την πόλη και σας καλούμε όλους να πάρετε μέρος είτε σαν αθλητές, είτε σαν εθελοντές και να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση