Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το έργο περίφραξης και φωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Κάτω Τιθορέας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 21:52 Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το έργο περίφραξης και φωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Κάτω Τιθορέας

Η ένταξη του έργου στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού.

Αυτό ήταν το κύριο θέμα της χθεσινής συνάντησης της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασίας Στιβακτή, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Μία συνάντηση καρποφόρα, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κι άλλα ζητήματα του Δήμου.

Χάρη στις ενέργειες του κ. Βρούτση και τη παρέμβαση του κ. Σταϊκούρα, το σημαντικό αυτό αθλητικό έργο θα αναβαθμίσει το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κάτω Τιθορέας, το οποίο εκτός από έδρα του Α.Π.Σ. "Κηφισσός" αποτελεί και χώρο άθλησης των κατοίκων, κυρίως των νέων, στους οποίους επιθυμούμε να δίνουμε διαρκώς κίνητρο για άθληση. 

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας τους ευχαριστεί θερμά και τους δύο για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Έχουμε αποδείξει ποικιλοτρόπως ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και τον προάγουμε σε κάθε ευκαιρία.

Η ένταξη του εν λόγω έργου είναι η ηθική ανταμοιβή για την επιμονή στον στόχο και τη διεκδίκηση πόρων.

Ευελπιστούμε ότι θα προκύψουν και στο μέλλον αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις, που θα προσφέρουν τη δυνατότητα αισθητικών βελτιώσεων ή/και λειτουργικών παρεμβάσεων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση