Ο Δήμος Μακρακώμης συμμετέχει και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 12:36 Ο Δήμος Μακρακώμης συμμετέχει και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Με δυο κορυφαίες ειδικές διαδρομές στο εσωτερικό του.

Ο Δήμος Μακρακώμης, σε συνεργασία με τους διοργανωτές του Ράλλυ Ακρόπολις, έχει την τιμή να ανακοινώσει τη συμμετοχή του και φέτος σε έναν από τους πιο σημαντικούς και φημισμένους αγώνες αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2024 περιλαμβάνει για άλλη μια φορά δυο από τις πιο συναρπαστικές ειδικές διαδρομές στο εσωτερικό του Δήμου Μακρακώμης, την ειδική διαδρομή Ταρζάν (Ροβολιάρι, Παλαιά Γιαννιτσού) και την ειδική διαδρομή Δάφνη (Μάρμαρα, Ανατολή), προσφέροντας μοναδικές στιγμές δράσης και έντονα συναισθήματα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι δύο διπλές ειδικές διαδρομές, διασχίζουν μερικά από τα πιο γραφικά τοπία της περιοχής, και υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου, καθώς οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους απαιτητικούς χωμάτινους δρόμους τους.

Οι κάτοικοι του Δήμου Μακρακώμης και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την ένταση του αγώνα, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την αδρεναλίνη της ταχύτητας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση