Εσύ δήλωσες συμμετοχή στο 10ο Lamia Night & Run?

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 07:04 Εσύ δήλωσες συμμετοχή στο 10ο Lamia Night & Run?

Με τρεις αγώνες δρόμου, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 - Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν.

Μην καθυστερείς άλλο - Πάρε τώρα την παρέα σου και έλα να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης της πόλης μας!

Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 όλη η Λαμία συμμετέχει στο 3o Sterea Run - Lamia Night & Run!

Διαδρομή

Αγώνας 10.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20.00μ.μ.

Συνοπτική περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην πλατεία Πάρκου, στο κέντρο της πόλεως.

Κατηφορική με ελαφρά κλίση οδός θα οδηγήσει τους δρομείς προς το 2ο χιλιόμετρο. Από το 2ο έως το 3ο χιλιόμετρο είναι επίπεδη και από το 3ο έως και τα 4ο χλμ. οι δρομείς τρέχουν σε επίπεδο και ελαφρώς ανηφορικό τμήμα. Η συνέχεια γίνεται σε κεντρικό δρόμο με ελαφριά ανηφορική κλίση στην αρχή και κατηφορική κλίση στην συνέχεια, που οδηγεί στο 5ο χλμ, όπου οι αθλητές διέρχονται ξανά από το σημείο εκκίνησης (που συμπίπτει με τον τερματισμό).

Οι αθλητές συνεχίζουν να τρέχουν στην ίδια διαδρομή για δεύτερη φορά και τερματίζουν στην πλατεία Πάρκου.

Αγώνας Δρόμου 5.000μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 19:00μ.μ.

Συνοπτική περιγραφή της διαδρομής: Η εκκίνηση και αυτού του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην πλατεία Πάρκου, στο κέντρο της πόλεως. Κατηφορική με ελαφρά κλίση οδός θα οδηγήσει τους δρομείς προς το 2ο χιλιόμετρο.

Από το 2ο έως το 3ο χιλιόμετρο είναι επίπεδη και από το 3ο έως και τα 4ο χλμ. οι δρομείς τρέχουν σε επίπεδο και ελαφρώς ανηφορικό τμήμα.

Η συνέχεια γίνεται σε κεντρικό δρόμο με ελαφριά ανηφορική κλίση στην αρχή και κατηφορική κλίση στην συνέχεια, που οδηγεί στο 5ο χλμ, όπου οι αθλητές διέρχονται ξανά από το σημείο εκκίνησης (που συμπίπτει με τον τερματισμό).

Αγώνας Δρόμου 500 μέτρων για άτομα/παιδιά ΑμΕΑ – Ώρα εκκίνησης:

Η ώρα εκκίνησης, όπως και κάθε άλλη ειδική λεπτομέρεια θα συμφωνηθεί με τους αρμόδιους συνοδούς, των αθλητών οι ποιοι θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Κόστος εγγραφής

10 χλμ.: 12€

5 χλμ.: 12€

500μ.: 5€

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχουν κάποιος στον αγώνα δρόμου των 10.000 ή των 5.000μ., θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (γεννηθέντες το 2006 και μετά). Για αθλητές/-τριες μικρότερης ηλικίας απαιτείται γραπτή συναίνεση από γονέα ή κηδεμόνα.

Για όσους αθλητές θα απαιτηθεί γραπτή συναίνεση, αυτή θα περιλαμβάνεται στη δήλωση συμμετοχής.

Διακρίσεις – Έπαθλα

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν στα 10.000μ., 5000μ. και 500μ. θα δοθεί αναμνηστικό   μετάλλιο της διοργάνωσης.

Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους αθλητές και στις τρεις πρώτες αθλήτριες του δρόμου των 10.000 & 5.000μ.

Επίσης Κύπελλα θα απονεμηθούν στον πρώτο αθλητή και στην πρώτη αθλήτρια των 10.000μ. από  το Δήμο Λαμιέων, όπως έχει δηλωθεί στην φόρμα εγγραφής του.

Η τελική κατάταξη των αθλητών ανά φύλο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του 3oυ Sterea Run – Lamia Night Run 2024.

Τρόποι Πληρωμής:

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής θα φαίνονται – αναγράφονται στο LINK εγγραφής.

Γραφείο Διοργάνωσης:

Θα λειτουργήσουν γραφεία της διοργάνωσης στη Λαμία, από τα οποία θα μπορείτε να λαμβάνετε οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία: Πλατεία Πάρκου, Λαμία.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

 Παροχές

  • Τεχνικό t-shirt
  • Αριθμός εγγραφής και τσιπ χρονομέτρησης
  • Μετάλλιο
  • Δώρα χορηγών
  • Φύλαξη
  • Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
  • Νερό, ισοτονικό

Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι, συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που θα οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Επίσης δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/- τρια, αφού όλοι  οι συμμετέχοντες/-ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και η υποβολή της δήλωσης συμμετοχής υποδηλώνει ότι έχουν προβεί πρόσφατα σε όλους τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους κι έχουν κριθεί ικανοί να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Οι ανήλικοι αθλητές, λαμβάνουν μέρος με ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, καθώς και παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, εφόσον απαιτηθεί.

Σταθμοί Υποστήριξης – Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Κατά μήκος της διαδρομής των αγώνων θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης – εφοδιασμού και υδροδοσίας των  δρομέων.

Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει χιλιομετρική  ένδειξη.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους και το ονοματεπώνυμό τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής από τα Γραφεία της Διοργάνωσης

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται από τα γραφεία της διοργάνωσης Πλατεία Πάρκου – Λαμία, από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 έως και 1 ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων, όπου και θα ολοκληρωθεί η παράδοση των αριθμών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Ιστοσελίδα: http://www.lamiarunfestival.gr/
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Γραφείο – Κέντρο πληροφορίων και Εγγραφών: Πλατεία Πάρκου, Λαμία.
  • Τηλέφωνο: 697 334 0766, Μάρης Ιωάννης.

Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση