Λαμία: Δείτε όλη την τελετή έναρξης του "EKO Rally Acropolis" - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 08:02 Λαμία: Δείτε όλη την τελετή έναρξης του "EKO Rally Acropolis" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Λαμία αποτελεί από τις 5 έως και τις 8 Σεπτεμβρίου τον «πυρήνα» της διεξαγωγής του κορυφαίου αυτού αγώνα, που αποτελεί μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally (WRC).

Για πρώτη φορά, η πανηγυρική εκκίνηση του EKO Rally Acropolis γίνεται από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, σε ένα ξεχωριστό σκηνικό που θα καθηλώσει όλους τους επισκέπτες, με ένα μοναδικό υπερθέαμα, με πολλές εκπλήξεις και χάπενινγκ, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με τη λήξη της εκκίνησης των πληρωμάτων, θα ακολουθήσει μεγάλη μουσική συναυλία με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες, Έλενα Παπαρίζου και Μανώλη Κονταρό.

Η τελετή έναρξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σε Live Streaming:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση