Σούπερ θέαμα, απρόοπτα και διακοπές στην έναρξη των ειδικών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 11:15 Σούπερ θέαμα, απρόοπτα και διακοπές στην έναρξη των ειδικών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Απ’ όλα είχε η πρώτη ημέρα των ειδικών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 στις ειδικές της Φθιώτιδας.

Θέαμα, ατυχήματα, εγκαταλείψεις και μια διακοπή της 1ης ειδικής συνέθεσαν την εικόνα της έναρξης του εντυπωσιακότερου ίσως Ράλλυ του WRC.

O Λάμπρος Αθανασούλας, με τον Νίκο Ζακχαίο συνοδηγό στο Skoda Fabia Rally2 είχε έξοδο στα 9 χλμ της Άνω Παύλιανης το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγώνα από την πρώτη μέρα.

Λόγω του σημείου που έμεινε το Fabia στον δρόμο οδήγησε σε διακοπή της SS1, ενώ στο σημείο μετέβη και ασθενοφόρο για πρώτες βοήθειες στον συνοδηγό.

Στα φαβορί, ο Elfyn Evans είχε κλατάρισμα ελαστικού, ο Thierry Neuville αντιμετώπισε πρόβλημα με την ισχύ του κινητήρα και ο Gregoire Munster κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Ο Sebastien Ogier σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τους Ott Tanak και Adrien Fourmax, οι οποίοι σημείωσαν σχεδόν τον ίδιο χρόνο.

Στη 2η ειδική στη Δάφνη, ο Takamoto Katsuta σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τον Ott Tanak. Τρίτος είναι πλέον ο Sebastien Ogier, με διαφορά ενός δευτερολέπτου από τον Adrien Formaux. Ο Elfyn Evans έχασε αρκετό χρόνο εξαιτίας μηχανικού προβλήματος, ενώ ο Gregoire Munster ολοκλήρωσε την ειδική χωρίς χειρόφρενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση