Ένα φιλικό και δύο μετεγγραφές για τον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 08:06 Ένα φιλικό και δύο μετεγγραφές για τον ΠΑΣ Λαμία

Ήττα στο φιλικό προπόνησης 1-0 από το Βόλο. Δύο δοκάρια ο Μπίκοφ. Ήρθε στόπερ και φορ…

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 06/09 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις και για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Για την ιστορία η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Korrea στο 35΄. Η ομάδα της Λαμίας είχε 2 δοκάρια στο β΄ ημίχρονο με τον Bykov.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Raton, Sandberg, Κορνέζος, Andrade, Ring, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Radonja, Τσιάκας, Σιμόνι, Guindo.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βιτλής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Furtado, Βλαχομήτρος, Bykov, Nunez, Σουρδής, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Mekic.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Kovacs, Ταχάτος, Τριανταφύλλου, Korrea, Ασλανίδης,  Smeulers, De Kamps, Bernandou, Mendeita, Assehnoun, Conde

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Αλεξιάδης, Miletic, Λυκουρίνος, Θεοχάρης, Δόσης, Glavcic, Comba, Altman

Δύο μετεγγραφές

Την απόκτηση του διεθνή Χιλιανού επιθετικού Angelo Henriquez ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία. Ο Henriquez είναι 30 ετών (13/04/1994) και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Μπάλτικα της Ρωσίας καταγράφοντας 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 ασίστ.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε και το 2012 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ένα Κύπελλο Αγγλίας με την Γουίγκαν. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Σαραγόσα, Άτλας του Μεξικό αλλά και εκ νέου στην Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε. Για δύο χρόνια ήταν στη Φορταλέζα της Βραζιλίας και για μία σεζόν στην Μίεντζ Λέγκνικα της Πολωνίας.

Μάλιστα έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America που έγινε στη χώρα του.

Επίσης η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (25/01/2001)  Έλληνα κεντρικό αμυντικό Νίκο Γκοτζαμανίδη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε την προηγούμενη σεζόν την φανέλα  του Πανσερραϊκού καταγράφοντας 15 συμμετοχές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και για τρία χρόνια στην ΑΕΛ όπου είχε 40 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

«Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!», σημειώνει η Διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση