Στη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων ο Ιορδάνης Σερδερίδης έπειτα από το πρώτο σκέλος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 08:09 Στη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων ο Ιορδάνης Σερδερίδης έπειτα από το πρώτο σκέλος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις!

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, έδειξε από την πρώτη μέρα το σκληρό του πρόσωπο, με αρκετά πληρώματα να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης απέφυγε τις κακοτοπιές που έκρυβαν οι έξι Ειδικές Διαδρομές της Παρασκευής και ολοκλήρωσε το σκέλος στη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων.

«Το πρωί δυσκολευτήκαμε, καθώς είχαμε λάθος set up στο Ford Puma Rally1, το οποίο αλλάξαμε στη συνέχεια», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης και συνέχισε: «Οι ειδικές διαδρομές ήταν σκληρές, ιδιαίτερα στο δεύτερο πέρασμα και κινηθήκαμε έχοντας στο μυαλό μας να αποφύγουμε τις πέτρες και να φτάσουμε στη Λαμία χωρίς προβλήματα, στο πιο σκληρό Ράλλυ Ακρόπολις των τελευταίων ετών.

Ανεβάσαμε ρυθμό στο δεύτερο loop, πραγματοποιώντας αρκετά καλή επίδοση στην τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας!»

Όσον αφορά το στόχο στη συνέχεια του αγώνα, ο Ιορδάνης Σερδερίδης δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τον έως τώρα ρυθμό μας και θα επιδιώξουμε να κινηθούμε χωρίς περιττά ρίσκα.

Θέλουμε να διατηρήσουμε τη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων και γιατί όχι να παλέψουμε για την πρωτιά!

Το Σάββατο θα είναι εξουθενωτικό για τα πληρώματα, ωστόσο όταν αγωνίζεσαι μπροστά στο ένθερμο Ελληνικό κοινό, παίρνεις δύναμη! Τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή τους!»

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με έξι Ειδικές Διαδρομές, συνολικού μήκους 116 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση