Neuville - Sordo - Ogier στην τριάδα πριν την υπερειδική του Σείριου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 20:30 Neuville - Sordo - Ogier στην τριάδα πριν την υπερειδική του Σείριου

Μετά το κακό ξεκίνημα το πρωί και τα δύο κλαταρίσματα ο Tanak έμεινε στην 4η θέση σχεδόν 2 λεπτά πίσω από τον Γάλλο της Toyota…

Αν η 1η ημέρα ανήκε στους Sebastien Ogier και Ott Tanak με τον δεύτερο να ήταν αυτός που κατετάγη πρώτος στο φινάλε, η 2η ημέρα ανήκε στους άλλους δύο κορυφαίους οδηγούς της Hyundai τον Thierry Neuville και τον Dani Sordo.

Ο δεύτερος βρέθηκε στην 1η θέση στην αρχή της ημέρας, χωρίς να έχει κερδίσει ειδική οδηγώντας επαγγελματικά και εκμεταλλευόμενος την ατυχία του ομόσταυλού του Tanak που είχε δύο κλαταρίσματα. Μετά τη Θήβα όμως ήρθαν τα προβλήματα και για τον Ισπανό με κλατάρισμα στην 9η ειδική και ο Neuville που είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο χρόνο στο Ρεγγίνι και οδήγησε γρήγορα και σωστά στις υπόλοιπες τέσσερις πέρασε στην 1η θέση!

Πριν την ξεχωριστή υπερειδική στο Σείριο, ο Βέλγος οδηγός της Hyundai με συνοδηγό τον Martijn Wydaeghe στο i20 N Rally1 HYBRID βρίσκεται στην 1η θέση με χρόνο 2:59:21.7.

Πίσω του 52.6 δευτερόλεπτα ο Dani Sordo και ακόμη 26.9 δευτερόλεπτα πιο πίσω ο Sebastien Ogier που κέρδισε τις τρεις από τις πέντε ειδικές, ενώ στις άλλες δύο ήταν δεύτερος θέλοντας να διορθώσει την καταστροφή που υπέστη στις ειδικές της Δάφνης και του Ταρζάν (στο 2ο πέρασμα). Ο Tanak πάλεψε είχε τον γρηγορότερο χρόνο στην ειδική του Λουτρακίου, αλλά παραμένει εκτός βάθρου και σχεδόν 2 λεπτά πίσω από τον οδηγό της Toyota.

Σημειώνουμε ότι από την 5η μέχρι την 13η θέση είναι οδηγοί της WRC2, ενώ μετά τον 14ο Elfyn Evans της Toyota, είναι ο Παναγιώτης Ρουστέμης ως πρώτος Έλληνας, με συνοδηγό τον Χρήστο Μπακλώρη και τη Fabia RS.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση