Υπερειδική Σείριος: Τρεις οδηγοί για την 1η θέση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 08:06 Υπερειδική Σείριος: Τρεις οδηγοί για την 1η θέση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Ο Thierry Neuville τον ταχύτερο χρόνο ακολουθείται από Sordo και Ogier. Ο 4ος μνηστήρας Ott Tanak έμεινε 5ος και από την 4η της γενικής ποντάρει σε κάποια σφάλμα των άλλων για να ανεβεί στο βάθρο…

Σε μια ξεχωριστή υπερειδική μήκους 1,97 χιλιομέτρων στο γνωστό Σταθμό Αυτοκινήτων «Σείριος» συνεχίστηκε η μάχη των Neuville - Sordo - Ogier που διεκδικούν το βάθρο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024.

Ο Thierry Neuville έκανε τον καλύτερο χρόνο και παρέμεινε επικεφαλής αυξάνοντας τη διαφορά του από τον άλλο οδηγό της Hyundai τον Dani Sordo που είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο καθώς σφήνα μπήκε ο οδηγός της Toyota Sebastien Ogier  που μείωσε έτσι ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τον Ισπανό στα 25 δευτερόλεπτα.

Οι χρόνοι: 1:44.6 - 1:45.0 - 1:46.9, αντίστοιχα για τους τρεις οδηγούς.

Στην 4η θέση ήταν ο Takamoto Katsuta, αφήνοντας 5ο τον Ott Tanak που παραμένει στο κυνήγι του βάθρου, καθώς είναι στην 4η θέση της γενικής.

Οι υπόλοιπες θέσεις της 10αδας από οδηγούς της WRC2. Από τους Έλληνες οδηγούς ο Σερδερίδης ήταν 17ος και 1ος Έλληνας, καθώς ξεπέρασε κατά ένα δέκατο του δευτερολέπτου τον ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα ο οποίος στην 1η του συμμετοχή στο Ακρόπολις συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τερματισμό.

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Ακολουθούμε το σχέδιο και λειτουργεί. Αύριο θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα, ελπίζω να διατηρήσουμε την πρώτη θέση».

#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS

«Ήταν καλή μέρα. Έκανα ό,τι μπορούσα με το αυτοκίνητο και διασκέδασα σε κάποια κομμάτια. Ας συγκεντρωθούμε στην αυριανή τώρα».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Ήταν μεγάλη μέρα. Ας δούμε τι θα γίνει αύριο».

#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA

«Ήταν μεγάλη μέρα. Ήταν απογοητευτικό χωρίς στόχο. Η επιστροφή θα είναι μεγάλη μέχρι τη Λαμία».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να πιέσω αύριο».

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA

«Έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι τη Λαμία, 140 χλμ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

#19 Jourdan SERDERIDIS / Frédéric MICLOTTE

«Ήταν σπουδαία μέρα, μεγάλη».

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση