Θριαμβευτής για 2η φορά στο Ακρόπολις ο Thierry Neuville

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 08:18 Θριαμβευτής για 2η φορά στο Ακρόπολις ο Thierry Neuville

Όλα τούμπα στην τελευταία ειδική με Sordo και Tanak να συμπληρώνουν το βάθρο και τη Hyundai να κάνει το 1-2-3 όπως και το 2022…

Συγκινήσεις μέχρι την τελευταία ειδική τη WOLF Power Stage του Ελευθεροχωρίου, επιφύλασσε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, με τον οδηγό της Hyndai Thierry Neuville να κατακτά την 1η θέση και ενώ η ομάδα του έκανε όπως και το 2022 το 1-2-3!

Για να φτάσουμε όμως να δούμε τον Dani Sordo και τον Ott Tanak στη 2η και 3η θέση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, χρειάστηκε ένα τουμπάρισμα του οδηγού της Toyota Sebastien Ogier  1,6 χλμ μετά το ξεκίνημα της ειδικής, που έφερε κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω.

Ο Γάλλος οδηγός που μέχρι εκείνο το σημείο είχε 2 στα 2 στις ειδικές της 3ης ημέρας και συνολικά είχε βάλει το όνομά του μπροστά, σε ακόμη 6 ειδικές, έκανε το λάθος και έχασε τη 2η θέση που κρατούσε μέχρι εκείνο το σημείο όντας πίσω 1+ λεπτό από τον Neuville και σχεδόν 21 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Sordo.

Μάλιστα το ατύχημα του οδηγού της Toyota έγινε ενώ ήταν σε εξέλιξη η προσπάθεια του Sordo, ο οποίος έτσι κι αλλιώς οδηγούσε επαγγελματικά για να εξασφαλίσει το βάθρο απέναντι από τον ομόσταυλό του Tanak ο οποίος είχε κάνει ήδη το δεύτερο καλύτερο χρόνο, πίσω μόνο από τον οδηγό της Ford τον Adrein Fourmaux (ο 29χρονος Γάλλος περίμενε την τελευταία ειδική για να επιβεβαιώσει το πόσο γρήγορα ξέρει να κινείται). Έτσι ο Tanak βρέθηκε στο βάθρο όπως και το 2022, όταν ήταν δεύτερος πίσω και πάλι από τον Neuville.

Αντίθετα ο Sordo κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση που είχε χάσει πέρυσι την τελευταία ημέρα των αγώνων από τον Evans.

Αφήσαμε τελευταίο τον μεγάλο νικητή, ο οποίος όταν είδε ανάποδα το αμάξι του Ogier κατάλαβε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να τερματίσει χωρίς να πιέσει για να πάρει περισσότερους βαθμούς από τη WOLF Power Stage. Αρκέστηκε στην 4η θέση στη συγκεκριμένη ειδική και ενώ στο πρώτο πέρασμα είχε τον 6ο καλύτερο χρόνο. Ο Βέλγος ανέβηκε στο 68ο βάθρο της καριέρας του και στην 21η νίκη του, έχοντας στο Ακρόπολις τρεις καλύτερους χρόνους, δύο δεύτερους και τρεις τρίτους.

*Να σημειώσουμε ότι η τελευταία ειδική του Ελευθεροχωρίου, διεκόπη μισή ώρα περίπου μετά την εκκίνησή της και για 45 περίπου λεπτά προκειμένου να γίνει η διακομιδή θεατή με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εναλλαγές στην πρώτη θέση από την 1η ημέρα

Αξίζει να σταθούμε όμως σε αυτό το σπουδαίο αγώνα, στην απίστευτη αμφίρροπη μάχη που έγινε μέχρι τη 14η διαδρομή.

Την 1η ημέρα η πρωτοπορία άλλαξε τρεις φορές. Στην αρχή τέθηκε επικεφαλής ο Ogier με τον καλύτερο χρόνο στην εναρκτήρια ειδική της Άνω Παύλιανης.

Στη 2η ειδική της Δάφνης, η πρωτοπορία πέρασε στον Tanak παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ο πιο γρήγορος οδηγός (την κέρδισε ο Katsuta).

Αλλαγή και πάλι στη 3η ειδική του Ταρζάν με τον Ogier να μπαίνει επικεφαλής μέχρι και την 5η ειδική που άρχισαν τα προβλήματα. Έτσι η 1η ημέρα έκλιεσε με τον Tanak στην 1η θέση.

Η 2η και μεγαλύτερη ημέρα ξεκίνησε από την ειδική του Ρεγγινίου όπου είχαμε και πάλι αλλαγή στην 1η θέση όπου τέθηκε επικεφαλής ο Dani Sordo. Αυτό κράτησε άλλη μία ειδική (Θήβα) και στην Κορινθία τη σκυτάλη για την 1η θέση πήρε ο Neuville που δεν την άφησε μέχρι την τελευταία καρό σημαία!

Ήταν αναμφισβήτητα ο οδηγός που οδήγησε πιο σταθερά από όλους. Ήταν σταθερά μέσα στην 6αδα των ταχύτερων χρόνων, απέφυγε τα μεγάλα λάθη - που δεν έλειψαν από κανέναν από τους μεγάλους του αντιπάλους - και δίκαια επέστρεψε στην κορυφή του Ακρόπολις, ενώ παρέμεινε στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όπως παρέμεινε στην κορυφή και η ομάδα της Hyundai που αύξησε τη διαφορά της από την Toyota.

Θρίλερ στην WRC2

Η Hyundai που ήταν η μοναδική εργοστασιακή ομάδα που τα κατάφερε στο Ράλλυ των Θεών, καθώς από την 4η θέση και μέχρι την 13η συναντάμε μόνο πληρώματα της WRC2!

Στη 2η μεγάλη κατηγορία είχαμε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς η 1η θέση και 4η γενική κρίθηκε στα… κριτήρια! Ο Sami Pajari με το Yaris είχε κλατάρισμα του αριστερού εμπρόσθιου τορχού και έχασε 28.5 δευτερόλεπτα όση ήταν η απόστασή του από τον 2ο Robert Virves με το Skoda. Συνολικός χρόνος και για τους δύο 3:45:05.3, αλλά ο Φινλανδός ήταν ταχύτερος στην 1η ειδική (είχε μπει στην 9αδα) και πήγε σε εκείνον η 1η θέση, αφήνοντας δεύτερο τον Εσθονό.

Η τελική πρώτη 5αδα:

Χαρούμενοι μετά τη μεταξύ τους μάχη με τα Ford Fiesta Rally3 στην κατηγορία WRC3/JWRC μπορεί να είναι τόσο ο Νorbert Maior όσο και ο Romet Jürgenson. Ο πρώτος, πρωταθλητής του Junior ERC, σημείωσε την πρώτη του νίκη σε παγκόσμιο επίπεδo, ενώ ο δεύτερος κατέκτησε το Πρωτάθλημα WRC3/JWRC.

Αντίθετα, με 11 ταχύτερους χρόνους σε 15 ειδικές στην κατηγορία του, ο Armin Kremer (Skoda Fabia RS) δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και σημείωσε ακόμα μία νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στο στόχο της κατάκτησης του WRC Masters Cup.

Πρώτο Ελληνικό πλήρωμα αυτό των Παναγιώτη Ρουστέμη – Χρήστου Μπακλώρη με το Fabia RS που τερμάτισε στη 12η θέση.

 

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, έπειτα από τέτοιο Σαββατοκύριακο, και επίσης γιατί αυξήσαμε τη διαφορά μας στο Πρωτάθλημα, το οποίο προφανώς είναι ο κύριος στόχος μας για αυτήν τη χρονιά. Δεν περίμενα τόσο βαθμούς και τη νίκη εδώ, αλλά γνωρίζαμε πως χρειαζόμασταν την ενδεδειγμένη προσέγγιση. Ημασταν καλά προετοιμασμένοι για τις σκληρές συνθήκες, το αυτοκίνητο ήταν αρκετά καλό. Ένα ακόμα “1-2-3”, που σημαίνει πως δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση. Στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών αυξήσαμε τη διαφορά, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να μείνουμε εστιασμένοι και συγκεντρωμένοι».

#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS

«Δεν ξέρω αν είμαι απογοητευμένος ή αν ήταν απλώς ένα Σαββατοκύριακο που πήγε στραβά. Κάναμε ένα λάθος στην τελευταία ειδική, πριν από αυτό σταθήκαμε άτυχοι με το τούρμπο την Παρασκευή και κατέληξα να παίρνω ρίσκο όλο το Σαββατοκύριακο για να ανακτήσω όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσα. Δυστυχώς είχα κλατάρισμα στη Wolf Power Stage, δεν αντέδρασα νωρίς στα επόμενα φρένα και βγήκαμε από το δρόμο. Στο τέλος παίρνω την ευθύνη και η ζωή προχωρά».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Περίμενα αρκετό δράμα εδώ, έτσι ήταν και στο παρελθόν, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν πραγματική λοταρία. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα, το “1-2-3” είναι σίγουρα ένα σπουδαίο συναίσθημα».

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN

«Ήταν δύσκολο να ανακάμψουμε από τα προβλήματα της Παρασκευής. Κάποιες στιγμές δεν ήμασταν κακοί, αλλά συνολικά ήταν ένα κακό Σαββατοκύριακο. Θα ήθελα να τα έχουμε πάει καλύτερα σήμερα. Πρέπει να προσπαθήσω να επανέλθω στους επόμενους αγώνες».

#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA

«Ήταν το καλύτερο ξεκίνημά μου στη σεζόν. Φυσικά απογοητεύτηκα με ό,τι έγινε την Παρασκευή. Δεν τα παρατάω ποτέ. Αν θέλω κάτι πάρα πολύ, προσπαθώ ακόμα περισσότερο. Και θα κρατήσω αυτή την προσέγγιση».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Απογοητευτικό Σαββατοκύριακο για εμάς. Η αρχή ήταν σπουδαία, το αυτοκίνητο επίσης, αλλά έκανα ένα μικρό λάθος. Πολλά λάθη αυτήν τη χρονιά. Είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Πρέπει να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Όταν αισθάνομαι καλά, τα δίνω όλα. Πρέπει να συγκρατηθώ. Να το πάω βήμα βήμα».

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA

«Είμαι ευχαριστημένος από την ταχύτητα και το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό που βοήθησα την ομάδα. Σίγουρα έχω κίνητρο. Βρισκόμαστε εδώ για να παλέψουμε για τις νίκες».

#19 Jourdan SERDERIDIS / Frédéric MICLOTTE

«Πολλά πράγματα συνέβησαν στο τέλος. Όπως με τον Ogier. Καταφέραμε να τερματίσουμε στη 15η θέση, που είναι το καλύτερο αποτέλεσμά μου στο Ακρόπολις. Είμαι πολύ χαρούμενος. Και επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναγιώτη Ρουστέμη. Έκανε ένα τέλειο ράλλυ και αξίζει το αποτέλεσμα».

#20 Sami PAJARI / Enni MÄLKÖNEN

«Το ράλλυ ήταν πολύ σκληρό. Ο τερματισμός οριακός. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, αλλά όχι τόσο. Καταφέραμε να επιβιώσουμε και είχαμε την ταχύτητα για τη νίκη, ύστερα από μια αμφίρροπη μάχη στο τέλος».

#21 Yohan ROSSEL / Florian BARRAL

«Πέραν της πρώτης ημέρας, που είχαμε κλατάρισμα, ήταν ένας καλός αγώνας για μένα. Είχαμε καλή ταχύτητα και αποδείξαμε ότι βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο στο χώμα. Έχουμε δυνατό αυτοκίνητο και πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Αλλά κάναμε ένα λάθος…».

#22 Lauri JOONA / Ville MANNISENMÄKI

«Έχω συμμετάσχει δύο φορές. Πιστεύω πως αυτό το ράλλυ ήταν το πιο απαιτητικό. Είχαμε αρκετά κλαταρίσματα. Κερδίσαμε όμως ειδικές και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Μετά την εγκατάλειψη απλώς ταξιδέψαμε».

#23 Nikolay GRYAZIN / Konstantin ALEKSANDROV

«Το δυσκολότερο ήταν η κατάσταση των ειδικών. Προσπαθούσα να αποφύγω τις πέτρες. Το Σάββατο σπάσαμε τον άξονα μετάδοσης. Η Power Stage ήταν τρελή, σαν να οδηγείς πάνω σε βράχια».

#24 Jan SOLANS / Rodrigo SANJUAN

«Τερμάτισα το πρώτο μου Ακρόπολις. Ήταν δυσκολότερο απ’ ό,τι περίμενα. Είχαμε κλαταρίσματα, μηχανικά προβλήματα… Πιστεύω πως οι ειδικές θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα προετοιμασμένες».

#26 Joshua MCERLEAN / James FULTON

«Ήταν σκληρό και δύσκολο ράλλυ. Ήταν καλό για εμάς, παρόλο που ήταν η πρώτη μας φορά. Το Σάββατο ήταν πολύ μακρύ και απαιτητικό».

#28 Robert VIRVES / Aleks LESK

«Για μένα ήταν σημαντικό που απέδειξα πως μπορώ να είμαι γρήγορος σε όλα τα τερέν. Με κάποια εμπειρία μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Οι συνθήκες ήταν πολύ σκληρές και πιστεύω πως τα καταφέραμε καλά με τα κλαταρίσματα και τα προβλήματα».

#29 Kajetan KAJETANOWICZ / Maciej SZCZEPANIAK

«Η τελευταία ειδική ήταν απαίσια. Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο ήταν πολύ δύσκολο. Όποιος αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο γνωρίζει πως δεν μπορείς να οδηγείς στο 100% αν θέλεις να βρεθείς στο podium. Είναι σημαντικός για μένα ο τερματισμός. Κερδίσαμε αρκετούς βαθμούς».

#30 Fabrizio ZALDIVAR / Marcelo DER OHANNESIAN

«Το χθεσινό κλατάρισμα μας στοίχισε την ευκαιρία να παλέψουμε για το podium. Σήμερα δεν είχαμε να διεκδικήσουμε τίποτα και απλώς ταξιδέψαμε μέχρι τον τερματισμό».

#32 Roberto DAPRÀ / Luca GUGLIELMETTI

«Καθόλου εύκολο. Είναι πραγματικά δύσκολο. Ήταν το πιο σκληρό ράλλυ που έτρεξα ποτέ. Είχαμε ένα κλατάρισμα στην τελευταία ειδική. Χωρίς τις πέτρες θα ήταν το καλύτερο ράλλυ του κόσμου! Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε σε εμπειρία και τα καταφέραμε. Είμαστε ευτυχείς. Ήταν το τελευταίο ράλλυ μας για τη χρονιά».

#35 Armin KREMER / Ella KREMER

«Κερδίσαμε το WRC Masters και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Το ράλλυ ήταν ενδιαφέρον και σκληρό. Αλλά δεν ήταν νορμάλ αυτό που συνέβαινε με τους δρόμους, ήταν σαν ρουλέτα. Πρέπει να βρεις την ταχύτητα να κερδίσεις τις ειδικές και ταυτόχρονα να προστατεύεις το αυτοκίνητο».

#36 Georgios VASILAKIS / Thomas KRAWSZIK

«Είναι το σπίτι μου. Και είναι καλό να αγωνίζεσαι εντός έδρας. Ήταν δύσκολο, αλλά είναι το Ακρόπολις. Και αυτό το ράλλυ είναι η σκληρότερη δοκιμασία για τα αυτοκίνητα».

#40 Panagiotis ROUSTEMIS / Christos BAKLORIS

«Σίγουρα, ήταν το πιο δύσκολο Ακρόπολις των τελευταίων ετών. Καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι Έλληνες με μεγάλη διαφορά. Επίσης τερματίσαμε 12οι Γενικής στο πιο δύσκολο Ακρόπολις των τελευταίων ετών, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα».

#45 Miguel GRANADOS / Marc MARTÍ

«Ήταν καταπληκτική εμπειρία. Αγαπώ αυτό το ράλλυ. Οι ειδικές είναι σκληρές και τεχνικές, με πολλές πέτρες. Είναι μια πρόκληση! Πρέπει να είσαι σε φόρμα για να τερματίσεις στο Ακρόπολις».

#46 Juan Carlos PERALTA / Victor PÉREZ

«Ήταν ένα πραγματικά σκληρό ράλλυ. Για τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα. Απαιτεί δύναμη και αντοχή».

#47 Enrico BRAZZOLI / Martina MUSIARI

«Είναι πολύ δύσκολο ράλλυ, αλλά είναι φανταστικό! Πραγματικά το απολαμβάνω να βρίσκομαι εδώ. Χθες ήμασταν άτυχοι και εγκαταλείψαμε, άλλα έτσι είναι οι αγώνες. Είναι ένα σπουδαίο ράλλυ και θα ήθελα να συμμετάσχω πάλι του χρόνου».

#48 Nikolaos PAVLIDIS / Allan HARRYMAN

«Οι ειδικές ήταν πολύ σκληρές. Αλλά το Ακρόπολις είναι πάντα έτσι».

#49 Burcu ÇETINKAYA / Fabrizia PONS

«Ήταν απίστευτο να είμαι στο αυτοκίνητο με τη Fabrizia. Πολλές πρωτιές για μένα. Πρώτη φορά στο αυτοκίνητο έπειτα από χρόνια και πρώτη στο συγκεκριμένο. Απίστευτοι οι θεατές και το ράλλυ. Βελτιωθήκαμε στην πορεία και είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε».

#50 Cristian DOLOFAN / Pavel TRAIAN

«Είναι η δεύτερη φορά μας εδώ. Παρά τις σκληρές ειδικές, η οδήγηση εδώ είναι απόλαυση. Είναι πολύ απαιτητικό και διαφορετικό από κάθε άλλο ράλλυ. Σημειώσαμε καλούς χρόνους χωρίς κλαταρίσματα! Μόνο ένα μηχανικό πρόβλημα χθες, το οποίο μας ανάγκασε να εγκαταλείψουμε».

#51 Epameinondas KARANIKOLAS / Georgios KAKAVAS

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, πετύχαμε μια πέτρα σε σημείο όπου δε θέλαμε. Είμαι χαρούμενος για τους χρόνους».

#52 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU

«Το Ακρόπολις ήταν πάρα πολύ δύσκολο φέτος. Πολύ δύσκολες οι συνθήκες και υψηλές οι θερμοκρασίες. Οι διαδρομές ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Κάναμε την προσπάθειά μας, είμαστε 10οι στην κατηγορία μας. Όλα καλά».

#53 Efthymios CHALKIAS / Nikolaos KOMNOS

«Καταφέραμε να γυρίσουμε στον τερματισμό, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Σήμερα προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τα προβλήματα, δεν είχαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Το ευχαριστηθήκαμε. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, αλλά κάθε Ακρόπολις είναι δύσκολο. Θέλει τακτική, σκοπό και μυαλό».

#55 Emmanouil STEFANIS / Konstantinos STEFANIS

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ειδικά το Σάββατο ήταν πολύ ιδιαίτερο. Δεν μπορώ να καταλάβω την αγωνιστική λογική του Σαββάτου, με τις πολύ μεγάλες απλές. Οι άλλες μέρες ήταν γνήσιες ακροπολικές και ανέδειξαν το σκληρό πρόσωπο του αγώνα. Ήθελε στρατηγική για να τερματίσεις. Για μένα ήταν στόχος ζωής να τερματίσουμε σε αυτό το Ακρόπολις, και το καταφέραμε».

#56 Stefanos THEOCHAROPOULOS / Georgios KOTSALIS

«Είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε. Από όσα έχω λάβει μέρος, το φετινό ήταν το πιο δύσκολο. Είχε πολλές πέτρες στην ειδική, ενώ είχε και πολύ μεγάλες απλές διαδρομές. Όμως, ένα Ακρόπολις είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία».

#58 Romet JÜRGENSON / Siim OJA

«Πρέπει να προφυλάξεις το αυτοκίνητο. Χρειάζεσαι καλό ένστικτο. Είναι ένα απίστευτο και δύσκολο ράλλυ».

#59 Taylor GILL / Daniel BRKIC

«Ήταν πολύ δύσκολο και σκληρό ράλλυ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Ελπίζω να είμαι πάλι εδώ την επόμενη χρονιά. Απόλαυσα ολο τον αγώνα».

#60 Diego DOMINGUEZ / Rogelio PEÑATE

«Ήταν δυσκολότερο απ’ ό,τι στο παρελθόν».

#61 Ali TÜRKKAN / Burak ERDENER

«Ήταν ένα δύσκολο ράλλυ, αλλά πρέπει να πω ότι οι Έλληνες και οι θεατές είναι απίστευτοι. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Έλληνα οπαδό των ράλλυ που έκανε αυτό το ράλλυ ξεχωριστό».

#63 Norbert MAIOR / Francesca MAIOR

«Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά και τη θέση μας στη γενική κατάταξη. Ήταν μάλλον το πιο σκληρό όπου έχουμε συμμετάσχει. Αλλά καταφέραμε να αποφύγουμε τα προβλήματα και είχαμε καλό ρυθμό. Ήταν ένα τέλειο Σαββατοκύριακο για εμάς».

#66 Max SMART / Cameron FAIR

«Ήταν σίγουρα απαιτητικό ράλλυ! Είχα έξι κλαταρίσματα! Απόλαυσα τις ειδικές. Αγαπώ το χώμα, αλλά θα ήταν καλύτερα με λιγότερα κλαταρίσματα».

#68 José CAPARÓ / Esther GUTIÉRREZ

«Ήταν δύσκολο, αλλά όμορφο. Είναι ένα ράλλυ για έξυπνους οδηγούς. Είμαστε 4οι στο JWRC και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

#70 Nataniel BRUUN / Pablo OLMOS

«Είμαι χαρούμενος που τερματίσαμε. Το ευχαριστήθηκα. Έπρεπε να μπούμε σε Superally γιατί μας τελείωσαν οι ρεζέρβες. Μου αρέσει αυτό το ράλλυ».

#71 André MARTÍNEZ / Matías ARANGUREN

«Ήταν πολύ δύσκολο. Οι ειδικές ήταν γεμάτες πέτρες. Το σημαντικότερο είναι η στρατηγική. Να σκέφτεσαι τον τερματισμό, και όχι τις ειδικές. Έτσι μπορεί να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλά κλαταρίσματα, αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε».

#72 Hubert LASKOWSKI / Michał KUŚNIERZ

«Το Ακρόπολις ήταν πραγματικά καλό. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το κιβώτιο. Η σημερινή μέρα ήταν πολύ καλύτερη. Κερδίσαμε την τελευταία ειδική και δείξαμε την ταχύτητά μας. Είναι δύσκολο και απαιτητικό ράλλυ, αλλά μου αρέσει».

#75 Matteo FONTANA / Alessandro ARNABOLDI

«Ήταν πολύ δύσκολο ράλλυ. Αλλά είμαστε πρώτοι στην κατηγορία μας και είμαι πανευτυχής! Είχαμε κάποια κλαταρίσματα, αλλά όχι μεγάλα προβλήματα. Ανυπομονούμε για το επόμενο».

#77 Eugen CARAGUI / Robert FUS

«Είναι δύσκολο ράλλυ. Αλλά γενικά είναι όμορφο. Ήταν απαιτητικό για όλους. Ίσως το ωράριο του αγώνα θα μπορούσε να είναι καλύτερο».

#81 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS

«Αρχικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα. Προέκυψαν κάποιες ατυχίες, τις οποίες αντιμετωπίσαμε. Ήταν το πιο δύσκολο Ακροπολις όπου έχω λάβει μέρος. Αλλά τα καταφέραμε και είμαστε εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν, και μακάρι να είμαστε και του χρόνου εδώ».

#82 Ioannis PLAGOS / Christos KOUZIONIS

«Καταφέραμε και τερματίσαμε το πιο δύσκολο Ακρόπολις. Το project μας “Safety First” επικοινωνήθηκε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τον αγώνα. Ευχαριστώ τον συνοδηγό μου, τους επικεφαλής του εγχειρήματος, κ. Ναταλί Συγγελίδη και τον κ. Γιάννη Συγγελίδη, και όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν».

#83 Theodoros KALAMARAS / Dimitrios LAMPRAKIS

«Ήταν ένας σκληρός αγώνας, με πολλά χιλιόμετρα. Απολαύσαμε τις ειδικές με τόσο πολύ κόσμο, ενώ το αυτοκίνητο δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα».

#84 Loizos PAPAGEORGIOU / Vasileios KOUGIAS

«Ένα και μοναδικό. Αυτό είναι το Ακρόπολις. Οι ειδικές ήταν σκληρές, αλλά αυτό είναι το Ακρόπολις».

#85 Dimitris PARELLIS / Andreas PAPANDREOU

«Ήταν ένα σκληρό τριήμερο. Αλλά τερματίσαμε και συλλέξαμε αρκετές εμπειρίες, αφού καταφέραμε να κάνουμε όλες τις ειδικές διαδρομές».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση