Α.Ο. Λαμίας 2013: Ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο της νέας χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 09:36 Α.Ο. Λαμίας 2013: Ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο της νέας χρονιάς

Δείτε το προπονητικό επιτελείο του ΑΟΛ 2013 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου - Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Προπονητής της ομάδας μας παραμένει ο Κώστας Αγγουράς που πέρυσι  ανέλαβε μεσούσης της περιόδου και καταφερε να διατηρήσει την ομάδα στη  Volley League Γυναικών!

Βοηθός Προπονητή αναλαμβάνει ο Θοδωρής Τσαδήμας,που εντάσσεται στο σταφ της ομάδας για να γίνει το «δεξί χέρι» του Κώστα Αγγουρά και μαζί να καθοδηγήσουν την ομάδα στη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Γενικός Αρχηγός παραμένει στη θέση του ο Ηλίας Κεφαλάς, που είναι χρόνια στην ομάδα, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και είναι ο άνθρωπος που φροντίζει τα πάντα για τον Α.Ο. Λαμίας 2013.

Γυμνάστρια της ομάδας θα είναι η Γωγώ Μπρόφα! Η Γωγώ θα είναι στην ομάδα για 2η σεζόν και όλοι γνωρίζουν τι είναι ικανή να προσφέρει και πως να προετοιμάσει τις αθλήτριές μας κατάλληλα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που έχουμε μπροστά μας!

Τέλος, Γιάννης και Βασίλης Κεραμιδάς, είναι οι φυσικοθεραπευτές της ομάδας μας, οι άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για τις αθλήτριές μας και τις βοηθούν είτε να αποφεύγουν τραυματισμούς είτε να τους ξεπερνούν τάχιστα, προσφέροντάς τους προηγμένες μεθόδους αποκατάστασης!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση