Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια (σπάνιες φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 08:12 Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια (σπάνιες φωτογραφίες)

Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από τη διεξαγωγή του ΕΚΟ Rally Acropolis που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας την περασμένη εβδομάδα...

Με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Δημήτρης Καλπύρης φέρνει στο φως της δημοσιότητας σπάνιες φωτογραφίες του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που χρονολογούνται από πολλά χρόνια πίσω.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καλπύρης αναφέρει «Στον απόηχο του διεθνούς Rally Acropolis, μια βουτιά στο χρόνο. Αγώνες Rally Acropolis  με "uπερειδική" στο Τατόϊ κάποτε και άλλα στιγμιότυπα.»

Τέλος να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί απί τον φωτογράφο Φώτη Φλώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση