Λαμία – Καλλιθέα: Σπουδαίο παιχνίδι με στόχο το τρίποντο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 13:44 Λαμία – Καλλιθέα: Σπουδαίο παιχνίδι με στόχο το τρίποντο

Απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους…

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται το απόγευμα στις 6:00’ στο «Αθανάσιος Διάκος» την ομάδα της Athens Kallithea στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο ματς με την Καλλιθέα ίσως αγωνιστούν και οι νεοαποκτηθέντες Ενρίκεζ και Γκοτζαμανίδης που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, Μαρίνος Σατσιάς και αποτελούν οι:

Raton, Kostic, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Andrade, Γκοτζαμανίδης, Sandberg, Ring, Radonja, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Nunez, Mekic, Bykov, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Guindo, Furtado, Βλαχομήτρος,  Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, η νίκη είναι μονόδρομος και οι πόντοι… διπλοί. Για αυτό και μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Παπαπέτρου, με βοηθούς Κομισοπούλου και Διαμαντή και 4ο τον Αλαμπέη. Στο VAR θα είναι οι Κουμπαράκης και Μπουξμπάουμ.

Λόγω του παιχνιδιού είναι σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, έως και μια ώρα μετά τη λήξη του αναγραφόμενου στο θέμα ποδοσφαιρικού αγώνα στις οδούς:

· Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Σταδίου)

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ έως την συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά)

Στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» αναμένονται να βρεθούν και 50 φίλοι της Καλλιθέας, σύμφωνα με τα εισιτήρια που ζήτησε η φιλοξενούμενη ομάδα, οι οποίοι και θα καθίσουν στην Κερκίδα 8 της Θύρας 4.

Οι περιμετρικές θύρες του γηπέδου, να είναι ανοικτές τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση