Λαμία: Θάνατος 60χρονου από κορωνοϊό - Γέμισε και πάλι η ΜΕΘ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 09:22 Λαμία: Θάνατος 60χρονου από κορωνοϊό - Γέμισε και πάλι η ΜΕΘ!

«Κρας - τεστ» οι επόμενες ημέρες για το πόσο θα πιεστούν τα Νοσοκομεία…

Μπορεί οι εκτιμήσεις των επιστημόνων να βλέπουν «φως στο τούνελ» του κορωνοϊού παρά την τεράστια αύξηση των μολύνσεων, εν τούτοις οι εισαγωγές στα Νοσοκομεία και οι «σκληροί δείκτες» (θάνατοι και διασωληνώσεις) παραμένουν ψηλά.

Αυτό το βλέπουμε και στο Νοσοκομείο Λαμίας που εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και ειδικά στο κομμάτι των σκληρών δεικτών.

Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε ένας ακόμη θάνατος στο Πέτρινο κτίριο και συγκεκριμένα ενός 60χρονου από τη Λαμία, ο οποίος εκτός του κορωνοϊού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επίσης στη ΜΕΘ Κορωνοϊού, είχαμε το Σάββατο 26 Μαρτίου την εισαγωγή ενός ακόμη 60χρονου Λαμιώτη, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος. Αυτός είναι ο 6ος ασθενής σε ισάριθμες κλίνες Εντατικής που λειτουργούν για τον κορωνοϊό. Συνολικά νοσηλεύονται πέντε άνδρες και μία γυναίκα με ηλικίες από 60 έως 81 ετών.

Τις επόμενες ημέρες που ακολουθούν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, θεωρείται βέβαιο ότι τα κρούσματα θα ανέβουν κατακόρυφα, ειδικά στην περιοχή της Φθιώτιδας που καταγράφονται ήδη 300 ημερησίως.

Γενικότερα αυτή η περίοδος, ανάλογα με το πως θα αποτυπωθεί η αύξηση κρουσμάτων στο σύστημα υγείας, θα αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα μέτρα που θα εισηγηθούν οι ειδικοί να εφαρμοστούν ή να μην εφαρμοστούν ενόψει Πάσχα!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση