Θα υποβληθεί σε χειρουργείο ο άτυχος εργάτης που εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 11:18 Θα υποβληθεί σε χειρουργείο ο άτυχος εργάτης που εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα

Κοχλίας του έπιασε τα πόδια και οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να τον απεγκλωβίσουν…

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε για να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση από αγγειοχειρουργό, ο 24χρονος από την Χλόη Βελεστίνου που τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα σε βιοτεχνία μετάλλου στον Βόλο, το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5).

Ο 24χρονος φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε από σκάλα που είχε ανέβει για να καθαρίσει μηχάνημα αμμοβολής και τα πόδια του εγκλωβίστηκαν στον κοχλία του μηχανήματος.

Μετά από επιχείρηση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το μηχάνημα, τον νεαρό εργαζόμενο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδίδουν τοπικά μέσα, ο 24χρονος εργαζόταν στην εταιρεία μετάλλου μέσω Λαρισαίου εργολάβου, ενώ στην αστυνομία προσήχθησαν και οι δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στη βιοτεχνία μετέβη και η Επιθεώρηση Εργασίας για να ερευνήσει το ατύχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση