Σανίδας: Συνεχίζονται τα έργα προσωρινής αποκατάστασης των ζημιών από DANIEL – ELIAS

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 17:16 Σανίδας: Συνεχίζονται τα έργα προσωρινής αποκατάστασης των ζημιών από DANIEL – ELIAS

Δείτε φωτογραφίες…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μετά τις θεομηνίες DANIEL - ELIAS, προέβη σε μισθώσεις μηχανημάτων για την αποκατάσταση των υποδομών (ρεμάτων) των πληγεισών περιοχών της περιοχής της Θεσααλιώτιδας του Δήμου Δομοκού.

Έτσι ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στα ρέματα, Μικρή Κακάρα, Παραχάντακο και στο Φιδάκι, όπως αποτυπώνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

«Συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας για να επαναφέρουμε στη πρότερη τους μορφή τα ρέματα της εν λόγω περιοχής. Τους επόμενους μήνες, με τις νέες πιστώσεις από το Υπουργείο, θα δρομολογηθεί και ο καθαρισμός της Μεγάλης Κακάρας», σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, που παρακολουθεί την πρόοδο των εργασιών.

Συγκεκριμένα:

Περιοχή Ν. Μοναστηρίου - Αγραπιδιάς. Μήκος επέμβασης 6,2χλμ

Περιοχή Βαρδαλή. Μήκος επέμβασης 3,2χλμ

Περιοχή Πουρναρίου. Μήκος επέμβασης 6,6χλμ

Περιοχή Πετρίλια – Σοφιάδα. Μήκος επέμβασης 14χλμ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση