Σκηνές από αστυνομική ταινία στο κέντρο της Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 11:59 Σκηνές από αστυνομική ταινία στο κέντρο της Χαλκίδας

Αστυνομικοί έριξαν στα λάστιχα κακοποιού που προσπάθησε να τους παρασύρει προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο!...

Σκηνές από αστυνομική ταινία σήμερα (5/6) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Χαλκίδα, όταν ύποπτο άτομο προσπάθησε να αποφύγει με το αυτοκίνητό του τον έλεγχο αστυνομικών της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Πλησίον του Δέλτα, το ύποπτο όχημα εξετράπη της πορείας του και τότε οι αστυνομικοί προσπάθησαν με προτεταμένα τα όπλα τους να το προσεγγίσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψή του οδηγού του. Εκείνος όμως στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ξεκίνησε το όχημα κινούμενος κατά πάνω στους δύο αστυνομικούς που είχαν πλησιάσει, οι οποίοι την τελευταία στιγμή κατάφεραν να τον αποφύγουν.

Μάλιστα πυροβόλησαν από δύο φορές στα λάστιχα του οχήματος, χωρίς όμως να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν.

Ο ύποπτος διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς διέφυγε, ωστόσο εντός λίγων ωρών είχε εντοπιστεί το όχημα του και αμέσως μετά ακολούθησε η σύλληψή του στο σπίτι όπου διαμένει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για 35χρονο Έλληνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση