Λαμία: Πυρκαγιά στις παρυφές της Οίτης - Ένα άτομο στο Νοσοκομείο με εγκαύματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 07:30 Λαμία: Πυρκαγιά στις παρυφές της Οίτης - Ένα άτομο στο Νοσοκομείο με εγκαύματα

Σηκώθηκαν και τα ΠΖΛ. Τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής μη φύγει η πυρκαγιά στο βουνό…

Πολύ μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) για πυρκαγιά στις παρυφές της Οίτης στο ύψος του χωριού Κομποτάδες.

Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από κάψιμο χόρτων πλησίον ελαιοπερίβολου και λίγο έλειψε να φύγει σε δασική έκταση, καθώς ο αέρας φύσαγε προς το βουνό!

Ευτυχώς η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και ουσιαστική και πρόλαβαν το κακό! Ωστόσο ένας 63χρονος για τον οποίο εξετάζεται ο λόγος που βρισκόταν στο σημείο, υπέστη εγκαύματα στην προσπάθειά του να τη σβήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport φέρει εγκαύματα στις παλάμες, καθώς και στα πόδια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Γύρω στη 1:00’ το μεσημέρι, η πυρκαγιά δόθηκε υπό έλεγχο, ενώ ενήργησαν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 4ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα. Για καλό και για κακό σηκώθηκαν και τα 2 PZL από το αεροδρόμιο Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση