Πυρκαγιά δίπλα στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 08:04 Πυρκαγιά δίπλα στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Εκ περιτροπής η κυκλοφορία στο Παλιούρι…

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (22/6) λίγο πριν τις 16:30’ για πυρκαγιά δίπλα στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, στο Παλιούρι.

Εξαιτίας των καπνών, υπήρχε κίνδυνος και για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και επενέβη εκτός από την πυροσβεστική και η αστυνομία.

Τελικά η έγκαιρη επέμβαση έξι πυροσβεστικών οχημάτων με μία υδροφόρα του Δήμου Μακρακώμης έφερε αποτέλεσμα και μέσα σε 40 λεπτά η πυρκαγιά είχε σβήσει καίγοντας δύο στρέμματα χορτολιβαδικής. Μάλιστα δε χρειάστηκε η διαβροχή από τα PZL που σηκώθηκαν για καλό και για κακό.

Ωστόσο μέχρι να αποσυρθούν τα πυροσβεστικά δύο πληρώματα της αστυνομίας, έδιναν εκ περιτροπής την κυκλοφορία στα οχήματα για μία και πλέον ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση