Άκαρπες οι έρευνες για τον 69χρονο στην Αγία Άννα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 12:52 Άκαρπες οι έρευνες για τον 69χρονο στην Αγία Άννα

Από θάλασσα, γη και αέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του…

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 69χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Εύβοια αργά το Σάββατο (22/6) στο παραλιακό χωριό της Αγίας Άννας.

Τότε, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές του Μαντουδίου, της Σκοπέλου, της Σκιάθου και της Κύμης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έναν 69χρονο, ο οποίος πιθανόν να μετέβη στη συγκεκριμένη παραλία και αγνοείται.

Είχε προηγηθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην παραλία της Αγίας Άννας, ο εντοπισμός προσωπικών αντικειμένων τα οποία, μετά από διερεύνηση, πιθανόν να ανήκουν στον 69χρονο.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικά σκάφη. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο της Π.Α., ενώ από ξηράς έρευνες πραγματοποιήθηκαν και από όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση