Νέα επικίνδυνη φωτιά στην Καμηλόβρυση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 19:43 Νέα επικίνδυνη φωτιά στην Καμηλόβρυση

Σταματημό δεν έχουν τα περιστατικά με φωτιές, που εξελίσσονται σε πυρκαγιές, πέριξ του καταυλισμού των Ρομά στην Καμηλόβρυση Λαμίας.

Ένα τέτοιο περιστατικό είχαμε λίγο μετά τις 7:00’ το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο με τρία οχήματα. Ωστόσο επειδή οι φλόγες είχαν ήδη βγει στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Λάρισας, ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας για την αποφυγή ατυχήματος.

Όσον αφορά την κατάσταση στην Καμηλόβρυση, αξιωματικός της Πυροσβεστικής ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο LamiaReport, ότι οι «συναγερμοί» εξαιτίας της συμπεριφοράς των κατοίκων του καταυλισμού, έχουν καταντήσει σαν τα φάρμακα, καθώς «τρέχουν» για πυρκαγιές εκεί καθημερινά, πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση