Λαμία: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στην Καμηλόβρυση - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 15:35 Λαμία: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στην Καμηλόβρυση - ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και αεροσκάφη επιχειρούν στο σημείο.

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη πάνω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στο δρόμο προς Δομοκό στο ύψος της Καμηλόβρυσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 2:30'  μέσα από τον καταυλισμό των ρομά, ωστόσο αυτή φορά ξέφυγε και λόγω του αέρα οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα σε δασική έκταση καίγοντας πουρνάρια και άλλα δέντρα.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία σήμανε συναγερμός και ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, καθώς και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων.

Ταυτόχρονα σηκώθηκαν και τα δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας τα οποία επιχειρούν από αέρος για να περιορίσουν την πυρκαγιά, που μέχρι στιγμής είναι ανεξέλεγκτη.

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο με το πως φαίνεται η πυρκαγία από την περιοχή της Αγριλιάς:



Συνολικά επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν ακόμη 1 ελικόπτερο και 3 ακόμη αεροσκάφη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση