Λαμία: «Μη μιλήσεις γιατί θα σε πνίξω...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 08:10 Λαμία: «Μη μιλήσεις γιατί θα σε πνίξω...»

90χρονη ζει μόνη της με τον «εφιάλτη» των ληστών  - «Είμαστε απροστάτευτοι στο έλεος των ληστών και των κλεφτών...», λέει η ηλικιωμένη Λαμιώτισσα που έχει πέσει θύμα των κλοπής και ληστείας πολλές φορές.

Η 90χρονη κυρα - Μαρία μένει στο κέντρο της πόλης, μόνης της, και όπως η ίδια λέει έχει γίνει στόχος πολλές φορές.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (3/7) μόλις βγήκε από την τουαλέτα είδε μέσα στο δωμάτιο που βρίσκεται στο ισόγειο μια γυναίκα ρομά να έχει μπει μέσα και να ψάχνει για χρήματα. Η κλέφτρα μόλις είδα τη γιαγιά, η οποία μετά βίας στέκεται όρθια με τη μαγκούρα, της είπε: «μη μιλήσεις γιατί θα σε πνίξω...», ωστόσο αυτή παρά το σοκ άρχισε να φωνάζει δυνατά με το όνομά του έναν γείτονα να καλέσει την αστυνομία και έτσι η απρόσκλητη πρωινή «επισκέπτρια» έφυγε γρήγορα.

Λίγο αργότερα η γιαγιά ανακάλυψε ότι η γυναίκα ρομά είχε αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι αφού είχε κάνει άνω - κάτω και τα πάνω δωμάτια του σπιτιού, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να μας πει αν της πήρε κάτι. Ο τρόμος όμως στα μάτια της ήταν ακόμη ζωγραφισμένος.

«Με είχαν κλέψει και πριν δέκα ημέρες περίπου. Πήραν όλο το φάκελο με τα χρήματα που είχα βγάλει για να πληρώσω κάποιους λογαριασμούς... Με έχουν ληστέψει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Είμαστε απροστάτευτοι στο έλεος των ληστών και των κλεφτών...Κάποτε κοιμόμασταν έξω με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα και έβλεπες και τους αστυνομικούς που έκαναν περiπολία. Τώρα που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη δεν βλέπουμε να περνάει από τη γειτονιάς μας κανένας αστυνομικός κι είμαστε στο κέντρο της πόλης. Φανταστείτε τι γίνεται στα χωριά μας...», είπε με παράπονο και πίκρα η 90χρονη στο LamiaReport.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση