Μαθητής του 4ου ΓΕΛ στο University of Illinois Urbana-Champaign

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 07:38 Μαθητής του 4ου ΓΕΛ στο University of Illinois Urbana-Champaign

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση έκαναν γνωστή η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Ο μαθητής του σχολείου τους Ιωάννης - Άγγελος Κωστέλλος,  έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ University of Illinois Urbana-Champaign (#5 αμερικανικό πανεπιστήμιο για computer science, #8 πανεπιστήμιο για computer science παγκοσμίως) για να σπουδάσει Computer Science και μάλιστα αρχίζοντας από μαθήματα του δεύτερου έτους σπουδών λόγω του ακαδημαϊκού του προφίλ σε μαθηματικά και προγραμματισμό και τις επιδόσεις του σε τεστ του ίδιου του πανεπιστημίου.

Επιπλέον, όπως σημειώνουν, έγινε δεκτός και σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου (Imperial College London, Georgia Tech, Emory University, University of Edinburgh, Warwick, University of Bristol).

«ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ», καταλήγει το συγχαρητήριο μήνυμα των ανθρώπων του 4ου ΓΕΛ.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα ευχόμαστε επίσης υγεία και καλή σταδιοδρομία σε αυτό που επέλεξε…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση