Σφοδρή βροχόπτωση το μεσημέρι στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 14:03 Σφοδρή βροχόπτωση το μεσημέρι στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις προβλέπουν οι μετεωρολόγοι σε πολλές περιοχές της χώρας…

Από τη μία στιγμή στην άλλη, άλλαξε άρδην το σκηνικό του καιρού στην πόλη της Λαμίας. Από τη ζέστη των 30 βαθμών στις 12:00’ το μεσημέρι, πέσαμε σχεδόν στους 20 λίγο μετά τις 12:45’ που ξεκίνησε η ισχυρή καταιγίδα!

Οι ουρανοί άνοιξαν, οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, καθώς σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό του meteo.gr η βροχή έπεφτε με ραγδαιότητα που έφτασε τα 180 χιλιοστά ανά ώρα!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Στην ανατολική Μακεδονία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Λέσβου).

β. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

γ. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια.

Τα φαινόμενα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις, αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση