Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λιβανάτες για τη γιορτή της Αγίας Κυριακής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 14:07 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λιβανάτες για τη γιορτή της Αγίας Κυριακής

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Λοκρών θα γίνουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λιβανάτες για τη γιορτή της Αγίας Κυριακής.

Ειδικότερα, θα έχουμε την ολική απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας παντός οχήματος, λόγω της θρησκευτικής εορτής της Αγίας Κυριακής, κατά το χρονικό διάστημα από 05-07-2024 και ώρα 19:00 ́ μέχρι και 06-07-2024 και ώρα 04:00 ́, στο τμήμα της δημοτικής οδού της Παραλίας Λιβανατών (οδός Κύνου), της Τ.Κ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ του Δήμου Λοκρών, έμπροσθεν του καταστήματος με την επωνυμία «ΜΕΝΤΑ», για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Δείτε και το πρόγραμμα του εορτασμού της Αγίας Κυριακής στις Λιβανάτες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση