Γιατρός του ΕΣΥ «ξέχασε» να δηλώσει το οικόπεδό του στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 07:48 Γιατρός του ΕΣΥ «ξέχασε» να δηλώσει το οικόπεδό του στην Εύβοια

Και μερικές χιλιάδες ευρώ εισοδήματα. Σε Εισαγγελέα Εφετών η υπόθεση…

Στην «τσιμπίδα» της Μονάδας Επιθεωρήσεων και Ελέγχων της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ), έπεσε ιατρός, διευθυντής του ΕΣΥ που υπηρετεί σε δημόσιο νοσοκομείο στο ν. Αττικής.

Ερευνώντας καταγγελία, ήλεγξαν την περιουσιακή του κατάσταση διαπιστώνοντας ότι ως υπόχρεος κατά τις διατάξεις του ν. 3213/2003 περί πόθεν έσχες, υπέβαλε ανακριβείς Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης.

Συγκεκριμένα, παρέλειψε να δηλώσει οικόπεδο που αγόρασε στην Εύβοια, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων αξίας αποτίμησης 51.000€ που κατέχει, καθώς και μετοχές ιδιωτικής κλινικής που παρέχει υπηρεσίες της ειδικότητας του.

Σε βάρος του, η ΕΑΔ ζήτησε από τους αρμόδιους την άσκηση πειθαρχικής δίωξης, ενώ παράλληλα η έκθεση διαβιβάσθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την ποινική αξιολόγηση των ευρημάτων του ελέγχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση