Το "Ευχαριστώ" του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 21:15 Το "Ευχαριστώ" του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας

Αναφορικά με την επιτυχία διεξαγωγής του 2ου Street Food Festival - "Ευχαριστώ" προς όλους τους φορείς

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους  εργάστηκαν ώστε να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η εκδήλωση.

Αρχικά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές μας, τον Δήμο Στυλίδας και τον Δήμαρχο κ.Γιάννη Αποστόλου , την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ηλία Σανίδα και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος.

Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας και τον Πρόεδρο κ.Γιάννη Πρεμέτη για την άδεια παραχώρησης χρήσης του γραφικού λιμένα της Αγίας Μαρίνας

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και στο μεγάλο χορηγό μας την εταιρία Nexans Ελλάς Α.Β.Ε και το  Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γαβριήλ αλλά και τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή μας  καθώς θέλησαν να συνεισφέρουν στη μεγάλη γιορτή του χωριού μας

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας, οι οποίοι με την καλύτερή τους διάθεση και σκορπίζοντας απλόχερα χαμόγελα, βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή μιας εκδήλωσης που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση