Φθιώτιδα: 58χρονος κακοποιούσε τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 10:45 Φθιώτιδα: 58χρονος κακοποιούσε τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τους

Του πέρασαν χειροπέδες και για ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι…

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, αποκάλυψε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών σε σπίτι 58χρονου σε χωριό του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Ο 58χρονος φέρεται να ξεκίνησε να φωνάζει και να πετάει αντικείμενα με ένα από αυτά, μια καρέκλα, να βρίσκει και την 12χρονη κόρη του, την οποία και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι.

Στη συνέχεια η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομία.

Η υπόθεση όμως πήρε νέα τροπή, καθώς οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμφίκλειας - Ελάτειας που επενέβησαν στο σημείο μαζί με συναδέλφους τους της ΟΠΚΕ, κατόπιν υπόδειξης της συζύγου, βρήκαν και μια συσκευασία με 148 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οπότε το κατηγορητήριο έγινε πιο σύνθετο.

Ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε την Τετάρτη (10/7) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας με τη δικογραφία να διαχωρίζεται σε αυτή την ενδοοικογενειακής βίας και για τα ναρκωτικά, για τα οποία θα απολογηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Η σύζυγός του με τα ανήλικα παιδιά της δέχθηκε να φιλοξενηθούν σε προστατευόμενη δομή το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο δε θέλησε να εγκατασταθεί στο κινητό της η εφαρμογή του Panic Buton. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της παρουσίαζε κακοποιητική συμπεριφορά ιδιαίτερα σε βάρος εκείνης, αλλά και των παιδιών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση