Έτρεχαν ξανά για επικίνδυνη πυρκαγιά στην Καμηλόβρυση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 07:36 Έτρεχαν ξανά για επικίνδυνη πυρκαγιά στην Καμηλόβρυση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο 11 ημέρες άντεξαν χωρίς να ανάψουν φωτιά στον καταυλισμό!...

«Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν», οι κάτοικοι του καταυλισμού της Καμηλόβρυσης, που μετά από 11 ημέρες χωρίς πυρκαγιά και σε ημέρα με πολύ υψηλό κίνδυνο, έβαλαν σε περιπέτειες ολόκληρη τη βόρεια Λαμία.

Η επικίνδυνη πυρκαγιά ξέπιασε λίγο πριν τις 13:30’ στο μέρος του καταυλισμού προς Λαμία, είναι πλησίον όμως της δασικής έκτασης και σε όλους έφερε μνήμες της μεγάλης ζημιάς που έγινε μόλις στις 30 Ιουνίου.

Δείτε βίντεο:

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την κεντρική Υπηρεσία Λαμίας, αλλά και τις όμορες υπηρεσίες και κλιμάκια, έσπευσαν στο σημείο, ενώ πραγματοποιούν ρίψεις και τα δύο PZL που σηκώθηκαν από το αεροδρόμιο Λαμίας.

Στο σημείο και η Αστυνομία, μαζί με τη Δημοτική Αστυνομία, καθώς είναι γνωστό ότι στη θέα των πυροσβεστικών οχημάτων, οι Ρομά ξεκινούν να τα πετροβολούν!

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Τριάντα πυρκαγιές σε ένα μήνα στην Καμηλόβρυση Λαμίας

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση