Βγήκαν στους δρόμους οι πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 11:00 Βγήκαν στους δρόμους οι πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεισαν την εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας…

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας Τρικάλων στον κόμβο της Φαρκαδόνας προχωρούν πριν από λίγο οι πλημμυροπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας. Η παροσία των κατοίκων ήταν άκρως δυναμική και ζητούν λύσεις εδώ και τώρα στο προβλήματα.

Την πρωτοβουλία πήραν η “Κίνηση Ανασυγκρότηση Δήμου Φαρκαδόνας” και οι λόγοι που βγήκαν στους δρόμους είναι η αγανάκτηση πλημμυροπαθών, που επί δέκα μήνες περιμένουν αποζημιώσεις τις οποίες ακόμη δεν έχουν δει. Πλημμυροπαθείς που βίωσαν την απόλυτη καταστροφή τον περασμένο Σεπτέμβριο ακόμη δεν μπορούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους από τη στιγμή που δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ ως αποζημίωση για να προχωρήσουν σε αποκαταστάσεις.

Δείτε το βίντεο από τα trikalaola.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση