Νεκρός 26χρονος Λαμιώτης σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 08:20 Νεκρός 26χρονος Λαμιώτης σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά

Εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης…

Τραγωδία νωρίς το πρωί της Παρασκευής (12/7) στα Χανιά, που βυθίζει όμως στο πένθος και τη Φθιώτιδα, καθώς ένας 26χρονος από τη Λαμία, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του.

Σύμφωνα με το Flashnews ο άτυχος νέος βρισκόταν στα Κουνουπιδιανά, και στο δρόμο που κινούνταν γύρω στις 05:10’ το πρωί, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία εξετράπη της πορείας της και στη συνέχεια κατέληξε πάνω σε ένα τοιχίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος από την πρόσκρουση έπεσε στο οδόστρωμα χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα και είχε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο Χανίων και εκεί δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τραγική είδηση έφτασε στη Λαμία, τόπο καταγωγής του άτυχου νέου, που δούλευε ως μάγειρας στο νησί.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία Χανίων.

Φωτογραφίες: Flashnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση