Αυτό είναι το νέο πλοίο από Άγιο Κωνσταντίνο για Σποράδες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 08:40 Αυτό είναι το νέο πλοίο από Άγιο Κωνσταντίνο για Σποράδες

Ξεκινούν πάλι τα δρομολόγια από Πέμπτη 18 Ιουλίου και μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου…

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Άγιο Κωνσταντίνο και τη Φθιώτιδα, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινά δρομολόγια το νέο πλοίο της γραμμής Άγιος Κωνσταντίνος - Βόρειες Σποράδες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του LamiaReport το επιβατηγό - οχηματαγωγό «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» της εταιρίας SMART LINES αιτήθηκε ήδη την έναρξη δρομολογίων για την περίοδο από 18 Ιουλίου 2024 έως 8 Σεπτεμβρίου 2024, από Άγιο Κωνσταντίνο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και επιστροφή.

Το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή στις 10:00’ το πρωί από το νέο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και θα ξαναδένει στο λιμάνι της Φθιώτιδας στις 21:00’ το βράδυ, με αναχώρηση από το νησί της Αλοννήσου στις 16:00’.

Όπως είχε προαναγγείλει και ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας στον πρόσφατο απολογισμό του, αναζητήθηκε νέα πλοιοκτήτρια εταιρεία με πλοίο που δε θα δημιουργούσε προβλήματα κυματισμού (δεν είναι ταχύπλοο) και αναμενόταν άμεσα το "πράσινο φως". Η λύση λοιπόν βρέθηκε με το «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», ένα πλοίο 101 μέτρων, που βρισκόταν μέχρι πρότινος στο δρομολόγιο Ραφήνα - Μαρμάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λύση της σύνδεσης Αγίου Κωνσταντίνου - Σποράδες εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο, ειδικά μετά τη λειτουργία του κομματιού του Ε65, Καλαμπάκα (Μετέωρα) - Λαμία. Είναι σαφώς πιο προσβάσιμο οδικά από το Μαντούδι, εκεί όπου πρόσφατα δημιουργήθηκε και πρόβλημα με το πιστοποιητικό του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» της ΑΝΕΣ Ferries που κάνει τη σύνδεση με Σποράδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση