Σε βάρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ η απόφαση του Δικαστηρίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 10:25 Σε βάρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ η απόφαση του Δικαστηρίου

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους ακόμη και μετά την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που είναι σε βάρος τους, είναι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ.

Σύμφωνα με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας που στέκεται στο πλευρό τους, η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος των εργαζόμενων, βγήκε γρήγορα και ουσιαστικά οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είναι απολυμένοι.

«Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και ετοιμαζόμαστε μαζί με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ για μεγάλο ξεσηκωμό, στην περίπτωση που προσπαθήσει η κυβέρνηση να διώξει τους εργαζόμενους από το εργοστάσιο. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Ο αγώνας για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, συνεχίζεται», σημειώνει το ΕΚΛ και καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για «να μην περάσουν τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους».

«Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ να μείνουν στη δουλειά τους και στα σπίτια τους μέχρι να έρθει ο νέος ιδιοκτήτης.

Είμαστε με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μέχρι τη νίκη», καταλήγει η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση