Στο εργοτάξιο της Ογκολογικής του Νοσοκομείου Λαμίας σήμερα Δευτέρα ο Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 08:14 Στο εργοτάξιο της Ογκολογικής του Νοσοκομείου Λαμίας σήμερα Δευτέρα ο Σταϊκούρας

Στη Λαμία και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών Αθανάσιος Γιάνναρης…

Στη Λαμία θα βρίσκεται αυτή τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας προκειμένου να επισκεφτεί το εργοτάξιο ανέγερσης του κτιρίου της Ογκολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, για την επιβεβαίωση της προόδου κατασκευής.

Επίσης το πρόγραμμα του κ. Σταϊκούρα στη Φθιωτική πρωτεύουσα, περιλαμβάνει και την επίσκεψη σε δύο σχολεία, στο 3ο Δημοτικό Λαμίας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες επισκευών και στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή Σύμβασης μεταξύ των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και της αναδόχου εταιρίας, για το έργο αναβάθμισης υποδομών, στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης, παρουσία του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα και του Δ/ντος Συμβούλου των Κτιριακών Υποδομών Αθανάσιου Γιάνναρη.

Το πρόγραμμα:

09:15 Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, στον χώρο του εργοταξίου, επίσκεψη στο έργο ανέγερσης Ογκολογικής Κλινικής.

09:45 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, επίσκεψη στο έργο εκτέλεσης επισκευών στη σχολική μονάδα.

10:30 Δημοτικό Σχολείο Λουτρών Υπάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση