Στο ίδιο έργο θεατές στην Καμηλόβρυση - Νέα πυρκαγιά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 08:22 Στο ίδιο έργο θεατές στην Καμηλόβρυση - Νέα πυρκαγιά (ΦΩΤΟ)

Τρεις επεμβάσεις της Πυροσβεστικής μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες…

Δεν βάζουν μυαλό οι κάτοικοι του καταυλισμού της Καμηλόβρυσης οι οποίοι μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες έβαλαν τρεις νέες πυρκαγιές γύρω από τις παράγκες τους θέτοντας σε κινητοποίηση τον κρατικό μηχανισμό.

Τελευταίο συμβάν σήμανε στις 19:00’ του Σαββάτου (13/7), με τρία οχήματα να σπεύδουν στο σημείο για πυρκαγιά στο παλιό καμένο της Πέμπτης!

Ευτυχώς για μία ακόμη φορά η επέμβαση των πυροσβεστικών οχημάτων, συνοδεία της ΕΛΑΣ αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας, ήταν έγκυρη και ουσιαστική και δεν είχαμε κάτι χειρότερο.

Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο βράδυ, η Πυροσβεστική επενέβη σε δύο (20 ακόμη εστίες που εκδηλώθηκαν στην περιοχή του καταυλισμού στις 21:15’ και στις 23:50’, με την πρώτη να είναι πιο σοβαρή.

Έτσι μέσα σε δύο σχεδόν 24ωρα φτάσαμε ήδη στις τέσσερις πυρκαγιές, όταν τον περασμένο μήνα μετρήσαμε περίπου 30 και ακόμη δε φτάσαμε στο μισό ενός πολύ θερμού καλοκαιριού.

Δείτε φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην Καμηλόβρυση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση