Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Αναβάλλεται η συνάντηση της Δευτέρας με Σωματεία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 20:35 Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Αναβάλλεται η συνάντηση της Δευτέρας με Σωματεία

Η προγραμματισμένη σύσκεψη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας με τα σωματεία εργαζομένων για τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσά του Εργατικού Κέντρου Λαμίας Λεωσθένους Δεδούση 9   1ος όροφος, αναβάλλεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία.

«Η επίθεση της κυβέρνησης με το χτύπημα στα δικαιώματα μας, την άθλια εγκύκλιο για την ψηφιακή κάρτα, την εφαρμογή της εξαήμερης εργασίας. Η αδίστακτη, ανελέητη επίθεση στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ και όχι μόνο, στην περιοχή της Λοκρίδας και στις υπόλοιπες περιοχές που δραστηριοποιείτε η ΛΑΡΚΟ θα πάρει από το λαό της απάντηση που της αρμόζει», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του ΕΚΛ και συνεχίζουν:

«Κλιμακώνουμε την αντεπίθεσή μας απέναντι στην κυβέρνηση και τα αντεργατικά της σχέδια. Καλούμε τα σωματεία τους φορείς σε ξεσηκωμό με βάση όλα όσα μας βαραίνουν και τις πολύ σοβαρές εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση