Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας για τη μεγάλη γιορτή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 09:20 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας για τη μεγάλη γιορτή

Διακοπή κυκλοφορίας και μονοδρομήσεις…

Για την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας και την απρόσκοπτη τέλεση του πανηγυρικού εσπερινού στην Τ.Κ Αγ. Μαρίνας Στυλίδας την Τρίτη 16-07-2024, αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δ.Α. Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα θα έχουμε:

α)Την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Δημοτική οδό Γ. Καραϊσκάκη από την συμβολή της με την υφιστάμενη σιδηροδρομική γραμμή έως και συμβολή της με την παραλιακή δημοτική οδό Μίμη Πανουργιά.

β)Την απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή δημοτική οδό Μίμη Πανουργιά από το ύψος του λιμένα Αγ. Μαρίνας έως και την υφιστάμενη μεταλλική προβλήτα.

γ)Την μονοδρόμιση της νότιας παράλληλης της σιδηροδρομικής γραμμής Δημοτικής οδού ώστε τα οχήματα να κινούνται μόνο ανατολικά και την μονοδρόμιση της βόρειας παράλληλης της σιδηροδρομικής γραμμής δημοτικής οδού ώστε τα οχήματα να κινούνται μόνο δυτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση