Πυκνός καπνός από πυρκαγιά αναστάτωσε τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 21:30 Πυκνός καπνός από πυρκαγιά αναστάτωσε τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μεγάλη κινητοποίηση, στον αέρα και τα PZL…

Συναγερμός σήμανε στις 12:10’ το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) στο κέντρο επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας για πυρκαγιά σε περιφραγμένο οικόπεδο στο Κόμμα Λαμίας.

Πυκνοί μαύροι καπνοί τύλιξαν την ατμόσφαιρα και ήταν ορατοί από την πόλη της Λαμίας και σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων κατά μήκος των οδικών αξόνων που περνούν από την περιοχή.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από καλώδια και άλλα υλικά ηλεκτροδότησης, που ήταν αποθηκευμένα στο σημείο και δημιούργησαν μεγάλες φλόγες και μαύρους καπνούς.

Κινητοποιήθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από Λαμία και όμορες υπηρεσίες και κλιμάκια, ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθούν και τα δύο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Από την πρώτη στιγμή στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέας Τζουβάρας, καθώς και υδροφόρες με μηχανήματα του του Δήμου Λαμιέων.

Επίσης στο σημείο και περιπολικά της Αστυνομίας μήπως χρειαζόταν διευθέτηση κυκλοφορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση