Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 12:57 Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Το Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Αναλυτικά οι ευχαριστίες:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για ανακατασκευή των τουαλετών του σχολείου μας,.

Η σχολική μας μονάδα είναι κατασκευασμένη το 1930.

Η ολική ανακατασκευή των υποδομών υγιεινής του σχολείου μας, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, αντικαθιστά τα πεπαλαιωμένα είδη υγιεινής αρκετών δεκαετιών.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η καθημερινότητα των μαθητών μας θα αναβαθμιστεί σημαντικά.

Η υποστήριξη του Υπουργού στις ανάγκες του σχολείου μας, είναι για εμάς πολύτιμη και αναδεικνύει το ενδιαφέρον του για τη βελτίωση των υποδομών στην εκπαίδευση.

Ευχαριστούμε επίσης τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., για τη συνέπεια και  αποτελεσματικότητά τους.

Το σχολείο μας γίνεται ένας χώρος ακόμη πιο φιλικός και ασφαλής για τα παιδιά μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση