Σταϊκούρας: Το καλοκαίρι του 2025 παραδίδεται το εμβληματικό έργο της Ογκολογικής Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 21:18 Σταϊκούρας: Το καλοκαίρι του 2025 παραδίδεται το εμβληματικό έργο της Ογκολογικής Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ίδια περίοδο αναμένεται να είναι έτοιμο και το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Λαμίας. Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και στο 3ο Δημοτικό Λαμίας όπου γίνονται σημαντικές εργασίες επισκευών και στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών Υπάτης όπου υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση των υποδομών του…

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της ανέγερσης νέου κτιρίου με αμφιθέατρο για την επέκταση της ογκολογικής κλινικής και της ένταξης του νέου κέντρου ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος πυρηνικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπως επιβεβαίωσε ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την επίσκεψή του στο χώρο το πρωί της Δευτέρας (15/7).

Ο κ. Σταϊκούρας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών που επιτρέπουν να υπολογίζουμε την παράδοσή του το προσεχές καλοκαίρι, τρεις σχεδόν μήνες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό και τον Νοέμβριο του 2025!

Παράλληλα ο Υπουργός έλαβε τις διαβεβαιώσεις ότι την ίδια περίοδο θα έχει ολοκληρωθεί και το άλλο σπουδαίο έργο για το Νοσοκομείο Λαμίας, που αφορά την επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του, καθώς ξεκίνησαν οι πρόδρομες εργασίες τους.

Ο κ. Σταϊκούρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν να προχωρούν απρόσκοπτα δύο τόσο μεγάλα και σημαντικά έργα για την περιοχή και τους πολίτες της.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Υπουργού και του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά:

Στη συνέχεια ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας, επισκέφτηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές εργασίες επισκευών της σχολικής μονάδας.

Ακολούθησε η επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών Υπάτης, όπου παρουσία του υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και της αναδόχου εταιρίας, που αφορά στο έργο αναβάθμισης υποδομών στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Λουτρών Υπάτης.

Εκ μέρους των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος Τιμολέων Κατσίπος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Αθανάσιος Γιάνναρης. Την εκπαίδευση εκπροσώπησαν η Περιφερειακή Διευθύντρια Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα, και οι Διευθυντές, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Μάκης Γκούμας και Δευτεροβάθμιας Φθιώτιδας Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, καθώς και η Διεύθυνση του Σχολείου. Παρών και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Παρχαρίδης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Σταϊκούρα στο Νοσοκομείο Λαμίας:

DSC05394

DSC05399

DSC05392

DSC05375

DSC05388

DSC05384

DSC05379

DSC05359

DSC05360

DSC05366

DSC05358

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών στο 3ο Δημοτικό Λαμίας και στο Δημοτικό Λουτρών Υπάτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση