Στερεά: Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 15:16 Στερεά: Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο

Σε Τανάγρα και Κάρυστο…

Πρωινές ώρες της Κυριακής (14/7), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, για τον εντοπισμό ενός 80χρονου Έλληνα χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου του δήμου Τανάγρας, στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο.

Ο 80χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δυστυχώς δεν ήταν το μοναδικό δυσάρεστο περιστατικό σε παραλία της Εύβοιας, καθώς την προηγούμενη ημέρα απογευματινές ώρες, είχαμε στην Κάρυστο στην παραλία «κρεμάλα» μια 60χρονη Ελληνίδα να λιποθυμά την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα!

Παρά τις προσπάθειες άλλων λουόμενων η γυναίκα δεν επανήρθε και όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου ¨ΔΙΟΚΛΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας και Καρύστου αντίστοιχα, ενώ οι σοροί πρόκειται να μεταφερθούν στα αρμόδιες Υπηρεσίες για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση