Άκρως επιτυχημένο το Φεστιβάλ Καντίνας στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 14:43 Άκρως επιτυχημένο το Φεστιβάλ Καντίνας στη Λαμία!

Με μεγάλη χαρά και επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Καντίνας Λαμίας 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Πέμπτη 11 Ιουλίου έως το Σάββατο 13 Ιουλίου στον όμορφο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Το φεστιβάλ, που έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα, κατάφερε να εντυπωσιάσει και στη Λαμία, προσελκύοντας πάνω από 5.000 επισκέπτες που απόλαυσαν γευστικές εκπλήξεις και ψυχαγωγία.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις από διάφορες καντίνες που συμμετείχαν, προσφέροντας από παραδοσιακά εδέσματα μέχρι καινοτόμες δημιουργίες. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, καθώς οι ζωντανές ορχήστρες και τα μουσικά σχήματα που ανέβηκαν στη σκηνή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η λαϊκή ορχήστρα, το παραδοσιακό συγκρότημα και η έντεχνη παρέα χάρισαν αξέχαστες βραδιές γεμάτες χορό και τραγούδι, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους με τα παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα τους. Οι τρεις αυτές ημέρες ήταν γεμάτες γέλια, χαρά και ενθουσιασμό, κάνοντας το φεστιβάλ ένα από τα πιο επιτυχημένα και διασκεδαστικά γεγονότα του καλοκαιριού.

Επιπλέον, το φεστιβάλ είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκε για την υποστήριξη της πανελλήνιας κοινωνικής δράσης "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ", συμβάλλοντας στον σημαντικό κοινωνικό σκοπό της.

Η οικονομική επίδραση του φεστιβάλ στην τοπική κοινωνία ήταν επίσης σημαντική, με τον συνολικό τζίρο να ανέρχεται σε περίπου 150.000 ευρώ. Οι τοπικοί προμηθευτές, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα εμπορικά καταστήματα, τα βενζινάδικα, τα περίπτερα και τα καταλύματα της περιοχής, όπως τα ξενοδοχεία και οι ενοικιαζόμενες κατοικίες τύπου Airbnb, είδαν αύξηση της κίνησης και των εσόδων τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε στο επόμενο Φεστιβάλ Καντίνας!

Μέχρι τότε, κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις από το Φεστιβάλ Καντίνας Λαμίας 2024 και συνεχίστε να απολαμβάνετε τις γεύσεις και τις χαρές της ζωής!

Η διοργανώτρια εταιρεία
Thessaloniki Brand

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση