Λαμία: Με περιοριστικούς όρους και εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος ο 34χρονος με την κοκαΐνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 09:02 Λαμία: Με περιοριστικούς όρους και εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος ο 34χρονος με την κοκαΐνη

Θα δίνει το παρών τακτικά και στο Αστυνομικό Τμήμα μέχρι τη δίκη του…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) ο 34χρονος Αλβανός που συνελήφθη την προηγούμενη Τετάρτη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων.

Συγκεκριμένα μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του τρεις φορές το μήνα. Επιπλέον του επιβλήθηκε η καταβολή εγγύησης ύψους 6.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί έχοντας στην κατοχή του και σε Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων όπου φέρεται να διατηρούσε την καβάτζα του, αλλά και σε Ι.Χ.Ε. και στο σπίτι του 95,6 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό, 8 κινητά τηλέφωνα και 10 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του Δημήτρη Κρούπη και Αργυρώ Καραφέρη, έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί τους και είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υπόθεσης όταν αυτή φτάσει στο ακροατήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση